Kurser i ledelse

Her får du Lederwebs oversigt over kurser, uddannelser og arrangementer, der udbydes inden for ledelsesområdet. Lederweb og Væksthus for Ledelse står ikke bag de kurser, der figurerer i oversigten, med mindre det står ud for det enkelte.
Viser 8 / 59
Ingen resultater.
 • MIG A/S - et online kursus i 8 lektioner

  Livet er for kort til dårlige chefer, sure medarbejdere eller kedelige opgaver. Lær hvordan du skaber et meget bedre arbejdsliv, hvor du selv styrer tiden og har langt større indflydelse på hvem du arbejder sammen og hvilke opgaver du løser.

  Læs mere
 • Kom på retorikkursus i præsentationsteknik og gennemslagskraft – hos Retorikfirmaet

  Styrk din kommunikation, dine budskaber og din performance med et todages kursus i præsentationsteknik. Book kurset til dig selv eller få skræddersyet kurset til organisationen.

  Læs mere
 • Gratis inspirationsaften om Personlig Ledelse

  Led og motiver dig selv og andre! Personlig Ledelse handler i bund og grund om at blive bevidst om dine mål i livet, og om at tilegne dig teknikkerne til at nå dem. Det begynder med fokus på, hvem du er, når du er allerbedst, og hvad du vil opnå fremadrettet. Lær hvordan du leder både dig selv og andre effektivt og få indsigt i praktiske værktøjer til at sætte klare mål.

  Læs mere
 • Nyudnævnt leder - Ledernes KompetenceCenter

  Er du ny i lederrollen, og vil du gerne styrke din handlekraft og lederidentitet? Få de bedste muligheder for at træne, afprøve og reflektere over din rolle som leder, og skab et værdifuldt netværk med andre nye ledere.

  Læs mere
 • Akademikernes ledelsestopmøde 2019 – ledelse på tværs af fag

  Er du leder, og interesseret i de nyeste tendenser og trends inden for ledelse? Så kom til Akademikernes ledelsestopmøde den 31. oktober 2019. Topmødet sætter fokus på ledelse på tværs af fag. Du vil få mulighed for at høre en række førende ledere og ledelseseksperter f.eks. Kasper Holten, Claus Elmholdt, Agnete Gersing og Jens Aalsøe. Du får også rig lejlighed for at debattere med andre ledere og på tværs af fag og sektorer. Ledelsestopmødet afholdes på Kosmopol, København K, og koster 1500,- at deltage i.

  Læs mere
 • Motivation og Performance - Ledernes KompetenceCenter

  Få viden om hvordan du bedst motiverer dine medarbejdere, understøtter talentudvikling og skaber høj trivsel og performance.

  Læs mere
 • Coaching og konflikthåndtering - Ledernes KompetenceCenter

  Lederuddannelsen lærer dig at coache og motivere dine medarbejdere. Du får desuden en psykologisk indsigt, der sætter dig i stand til at vende konflikter til positive muligheder.

  Læs mere
 • Lær at åbne samtaler og facilitere dialog

  Lær at facilitere samtaler og få folk i tale med visuel kommunikation.

  Læs mere