Kurser i ledelse

Her får du Lederwebs oversigt over kurser, uddannelser og arrangementer, der udbydes inden for ledelsesområdet. Lederweb og Væksthus for Ledelse står ikke bag de kurser, der figurerer i oversigten, med mindre det står ud for det enkelte.
Viser 8 / 54
Ingen resultater.
 • Retorikkursus i præsentationsteknik og gennemslagskraft – hos Retorikfirmaet

  Styrk din forberedelse og fremførelse med kurser og træning i præsentationsteknik. Book retorikkurset til dig selv i København, eller få skræddersyet kurset til organisationen (i hele DK).

  Læs mere
 • 360 graders ledelse - mellemlederens svære disciplin

  Få succes med at lede hele vejen rundt! Som mellemleder sidder du midt i organisationen og kan føle dig klemt fra alle sider. En lus mellem 2 negle, som det lidet flatterende ordsprog siger. Men sådan behøver det ikke at være. Du sidder nemlig i en unik position, hvor dit store overblik og din indsigt kan skabe virkelig værdifulde resultater, når du bruger det til at klæde din organisation på til at træffe bedre beslutninger. Det kan du gøre ved at have styr på disciplinerne ledelse indad, ledelse nedad, ledelse på tværs og ledelse opad og ikke mindst ved at have styr på at balancere de nævnte discipliner. Det vil hjælpe dig til at navigere i krydsfeltet af modsatrettede påvirkninger og stille dig stærkere i din rolle som brobygger mellem de forskellige organisatoriske lag.

  Læs mere
 • Ledelse og nye organisationsformer | Djøf

  Få metoder til at gentænke ledelse og organisation i retning af mindre hierarki og mere selvledelse.

  Læs mere
 • Få viden og metoder til konstruktiv konfliktløsning - 2 dage

  Konflikter og uoverensstemmelser er uundgåelige. Når vi arbejder sammen med andre, vil der undertiden opstå situationer hvor vores meninger, interesser og temperamenter støder mod hinanden. På dette lederkursus lærer du at forebygge og håndtere konflikter konstruktivt, ligeværdigt og målrettet. Formålet er at skabe fælles løsninger på uoverensstemmelser og styrke relationen til modparten.

  Læs mere
 • Gratis inspirationsaften om Personlig Coaching

  Bring mennesker fra tanke til handling. På denne aften vil du få et indblik i Performance Coaching og opleve, hvordan coaching kan hjælpe dine medarbejdere med at få det rette fokus. Få metoder til at motivere dine medarbejdere, så de når højere mål end forventet.

  Læs mere
 • Intentionel kommunikation

  Kurset er bygget op om de tre kerneværktøjer; intention, struktur og performance, som Jens Arentzen fører dig igennem, så du selv oplever magien og klarheden i tilgangen.

  Læs mere
 • Kom på kursus i argumentation og samtaleteknik - hos Retorikfirmaet

  Vil du blive bedre til at brænde bedre igennem til samtaler, møder og oplæg? Vil du blive bedre til at levere dine ideer, udmeldinger og beslutninger mere målrettet, motiverende og overbevisende? Vil du blive bedre til at ramme og rykke dine modtagere i den rigtige retning?

  Læs mere
 • 1:1 ledertræning og kommunikationstræning – Styrk din kommunikation og din gennemslagskraft

  Hvad enten du er leder, projektleder, nøglemedarbejder eller specialist, så kan individuel ledertræning og kommunikationstræning giver dig redskaberne til at styrke din kommunikation og din gennemslagskraft. Uanset om du er rutineret eller ny i formidlingens kunst, er det godt at få sat fokus på din retoriske performance, så du kan komme af med eventuelle unoder og styrke din performance til møder, samtaler og præsentationer. OBS! Få lige nu lavet en retorisk analyse af din kommunikationsprofil - helt uforpligtende. Kontakt os i Retorikfirmaet på 60 14 14 12 for at aftale et møde med en af vores retorikere.

  Læs mere