Kurser i ledelse

Her får du Lederwebs oversigt over kurser, uddannelser og arrangementer, der udbydes inden for ledelsesområdet. Lederweb og Væksthus for Ledelse står ikke bag de kurser, der figurerer i oversigten, med mindre det står ud for det enkelte.
Viser 8 / 81
Ingen resultater.
 • Morgenmøde: Coaching i ledelse - Ledernes KompetenceCenter

  I en verden med accelererende forandringer og en virkelighed med omskiftelighed, usikkerhed, kompleksitet og flertydighed (VUCA) bliver lederrollen stadig mere vigtig og mere udfordrende. Måske taler vi ikke længere bare om en tilpasning men om en forandring af selve ledelsesopgaven?

  Læs mere
 • Lær at åbne samtaler og facilitere dialog

  Lær at facilitere samtaler og få folk i tale med visuel kommunikation.

  Læs mere
 • Motivation og Performance - Ledernes KompetenceCenter

  Få viden om hvordan du bedst motiverer dine medarbejdere, understøtter talentudvikling og skaber høj trivsel og performance.

  Læs mere
 • Lær at åbne samtaler og facilitere dialog

  Lær at facilitere samtaler og få folk i tale med visuel kommunikation.

  Læs mere
 • Lederudvikling i vandrestøvler - Ledernes KompetenceCenter

  Et anderledes lederudviklingsforløb, hvor du gennem samtaler og vandringer i naturskønne omgivelser i Portugal får ny inspiration til dit lederskab.

  Læs mere
 • Kom på retorikkursus i præsentationsteknik og gennemslagskraft – hos Retorikfirmaet

  Styrk din kommunikation, dine budskaber og din performance med et todages kursus i præsentationsteknik. Book kurset til dig selv eller få skræddersyet kurset til organisationen.

  Læs mere
 • Ledernes Lederuddannelse - Ledernes KompetenceCenter

  Et lederudviklingsforløb for dig, der ønsker at styrke dit lederskab med konkrete redskaber til at skabe retning, følgeskab og resultater.

  Læs mere
 • LederLounge om at navigere i fremtiden - Ledernes KompetenceCenter

  Er du klar til 2020? Har du fingeren på pulsen, når det drejer sig om hvad fremtiden vil bringe? Fremtidsforsker Anne Skare Nielsen giver dig knivskarpe teknikker til at udnytte de visionære evner du har og træner din fremtidshjerne, så du er på forkant med det nye år.

  Læs mere