Kurser i ledelse

Her får du Lederwebs oversigt over kurser, uddannelser og arrangementer, der udbydes inden for ledelsesområdet. Lederweb og Væksthus for Ledelse står ikke bag de kurser, der figurerer i oversigten, med mindre det står ud for det enkelte.
Viser 8 / 20
Ingen resultater.
 • Lær at motivere dig selv og dine medarbejdere – også på distancen!

  Hør hvordan du bliver en autentisk og vellidt leder, der skaber resultater.

  Læs mere
 • Certificering i personlighedstest (Wave)

  Bliv certificeret i Savilles personlighedstest og opnå kompetencer til at anvende de mest prognosestærke personlighedstest til rekruttering og udvikling.

  Læs mere
 • Agil Ledelse (og den agile organisation)

  I den stigende omskiftelighed bliver det stadigt mere nødvendigt som leder at kunne arbejde agilt. Øgede markedskrav, tidspres og kompleksitet gør, at den moderne organisation skal skabe hurtigere resultater – med færre fejl – og den skal kunne tilpasse sig undervejs. Det får I ved at opbygge et agilt mind-set og en ledelseskultur, der understøtter involvering, empowerment og feedback.

  Læs mere
 • Ledelse med arbejdslyst og mening

  Fremtidens virksomheder kalder på ledere og beslutningstagere, der kan skabe en langt bedre og mere ansvarlig balance mellem medarbejdere, virksomhed og omverdenen. Uddannelsen er målrettet ledere og konsulenter, som gerne vil arbejde mere effektfuldt med ledelse af udvikling, og som ønsker at skabe en engagerende og stærkere bidragskultur - ud fra et ansvarligt og bæredygtigt helhedsperspektiv.

  Læs mere
 • Mentor i nærvær

  Lær, hvordan du håndterer indre konflikter og minimerer stress og udbrændthed hos dig selv og dine omgivelser. Bliv mentor i nærvær for dig selv og dine omgivelser. På dette intense 3 dages kursus lærer du at være til stede og håndtere dine indre konflikter og derigennem forebygge stress. Du lærer ikke bare at hjælpe dig selv; du lærer også at hjælpe dine omgivelser.

  Læs mere
 • Personal Leadership Program (4 moduler af 3 ½ dag)

  Certificeret Lederuddannelse, der løfter din ledelse til næste niveau! Uddannelsen er for dig, der ønsker at styrke dit lederskab med konkrete redskaber til at skabe retning, følgeskab og resultater.

  Læs mere
 • 3½ dags kursus i Personlig Ledelse

  Kurset er for dig, der ønsker at styrke dit lederskab med konkrete redskaber til at skabe retning, følgeskab og resultater.

  Læs mere
 • Personal Leadership Program

  Certificeret lederuddannelse På uddannelsen Personal Leadership Program får du en solid værktøjskasse, der har fokus på, hvordan du styrker din egen personlige og ledelsesmæssige udvikling og din daglige ledelse og motivation af dine medarbejderes.

  Læs mere