Kurser i ledelse

Her får du Lederwebs oversigt over kurser, uddannelser og arrangementer, der udbydes inden for ledelsesområdet. Lederweb og Væksthus for Ledelse står ikke bag de kurser, der figurerer i oversigten, med mindre det står ud for det enkelte.
Viser 8 / 44
Ingen resultater.
 • Aros Mini MBA – Lederuddannelse

  Aros Mini MBA er Danmarks mest ambitiøse Mini MBA – udviklet i tæt samarbejde med landets førende ledelsesekspert, professor Steen Hildebrandt. Lederuddannelsen indfører dig i de klassiske MBA-fag og giver dig samtidig det mest aktuelle inden for ledelse. Du bliver herudover medlem af Aros Management Club, hvor du som medlem får gratis adgang til eksklusive foredrag, masterclasses og netværksarrangementer sammen med andre tidligere studerende på lederuddannelsen.

  Læs mere
 • Retorikfirmaet: Få 1:1 ledertræning og kommunikationstræning til offentlige ledere

  Få målrettede træningsforløb til offentlige ledere. Bliv trænet af retoriske konsulenter der har haft deres gang i det offentlige og staten, og som kender processer og arbejdsgange indefra. De individuelle træningsforløb varer typisk mellem 8-14 timer med sessions á 2 timer. Du kan få træningen hos os i København eller få træningen på din arbejdsplads. Vi dækker hele Danmark. Ønsker I træning til flere ledere, så tilpasser vi et forløb til teamet. OBS! Få lige nu lavet en retorisk analyse af din kommunikationsprofil - helt uforpligtende. Kontakt os i Retorikfirmaet på 60 14 14 12 for at aftale et møde med en af vores retorikere.

  Læs mere
 • Projektlederuddannelsen - Praktisk projektledelse

  Sidder du ofte for bordenden i forbindelse med udvikling af nye tiltag, og mangler de konkrete værktøjer til 1. at styre processen, 2. at sammensætte og lede teamet 3. vejledning af lederne i de afdelinger der er omfattet af projektet ifm. implementering? Det er lige præcis hvad du har med dig efter 9 dages intensiv træning på "Praktisk projektledelse"! Med projektlederuddannelsen får du kompetencer, som gør dig klar til et job som projektleder eller koordinator inden for forskellige fag og brancher. Udover

  Læs mere
 • Retorikfirmaet: Todages kursus i argumentation og samtaleteknik – Få styr på dine budskaber, din troværdighed og din gennemslagskraft

  Kom med på vores todages retorikkursus - tre fordele for dig: Små hold - maks. 6 deltagere, god tid til øvelser, kameratræning og individuel feedback og universitetsuddannede og erfarne undervisere.

  Læs mere
 • Grundlæggende lederuddannelse - Mannaz Lederuddannelse

  Har du været leder i flere år, men aldrig taget en egentlig lederuddannelse, er dette forløb et godt sted at begynde. Den grundlæggende lederuddannelse er for dig, som har min. ½ års erfaring som leder eller har erfaring fra en rolle som uformel leder. Du har behov for nogle effektive ledelsesværktøjer, sparring på din lederrolle og ny inspiration, der kan styrke dig i hverdagens ledelsesudfordringer.

  Læs mere
 • Retorikfirmaet: Todages kursus i præsentationsteknik - Styrk dine præsentationer og din gennemslagskraft

  Kom med på vores todages kurser i præsentationsteknik. Tre fordele for dig: Små hold - maks. 6 deltagere, god tid til øvelser, kameratræning og individuel feedback, og universitetsuddannede og erfarne undervisere. Kurserne kan du også få skræddersyet til din arbejdsplads.

  Læs mere
 • Agil Ledelse (og den agile organisation)

  I den stigende omskiftelighed bliver det stadigt mere nødvendigt som leder at kunne arbejde agilt. Øgede markedskrav, tidspres og kompleksitet gør, at den moderne organisation skal skabe hurtigere resultater – med færre fejl – og den skal kunne tilpasse sig undervejs. Det får I ved at opbygge et agilt mind-set og en ledelseskultur, der understøtter involvering, empowerment og feedback.

  Læs mere
 • Strategi og implementering i praksis: fra hensigt til handling!

  Lad dig guide af Anders Madsen Pedersen, en benhård strategistormester med 150 strategiprocesser under bæltet! Vores praksisorienterede lederkursus i strategiimplementering gør gode intentioner til vellykket implementering. På kurset lærer du at designe processer, operationalisere strategien, styre og sikre den rigtige drift af implementeringen.

  Læs mere