360 graders ledelse - mellemlederens svære disciplin

Få succes med at lede hele vejen rundt! Som mellemleder sidder du midt i organisationen og kan føle dig klemt fra alle sider. En lus mellem 2 negle, som det lidet flatterende ordsprog siger. Men sådan behøver det ikke at være. Du sidder nemlig i en unik position, hvor dit store overblik og din indsigt kan skabe virkelig værdifulde resultater, når du bruger det til at klæde din organisation på til at træffe bedre beslutninger. Det kan du gøre ved at have styr på disciplinerne ledelse indad, ledelse nedad, ledelse på tværs og ledelse opad og ikke mindst ved at have styr på at balancere de nævnte discipliner. Det vil hjælpe dig til at navigere i krydsfeltet af modsatrettede påvirkninger og stille dig stærkere i din rolle som brobygger mellem de forskellige organisatoriske lag.

Du skal lære at bruge din position i virksomheden og hvilke håndtag, du skal skrue på. Det lærer du på dette 2-dages kursus, hvor vi dykker ned i følgende områder:

Det skal vi arbejde med
Ledelse indad - Få styr på din tilstand. Skab dit ledelsesrum. Bliv skarp på dine beføjelser.
Ledelse nedad - Kommunikation. Motivation. Uddelegering. Konflikthåndtering.
Ledelse på tværs - Tillid i gruppen. Fokus på tværgående resultater.
Ledelse opad - Kom tættere på de strategiske beslutninger. Spil din chef god.
Benspænd - hvordan kommer du forbi nogle af de benspænd der er på vejen

Efter kurset går du hjem med en forståelse af, og en plan for, hvordan du placerer dig strategisk i din lederrolle og hvordan du kan være en større støtte for din chef og dermed for hele organisationen. Du har desuden bøgerne 'At lede opad - få succes med din chef' og 'Benspænd for mellemledere - Sådan tackler du modstand' med dig hjem i tasken.

Praktiske informationer:
Kurset afholdes d. 21. - 22. januar 2020, som et internatkursus. Vi stater d. 21 januar kl. 09.00 og stopper kl. 21.00 om aftenen. Næste morgen starter vi kl. 09.00 og slutter kl.16.00. Vi skal være på Kaløvig Center, Præstekravevej 46, 8410 Rønde. Du kan forvente et pakket program, men også tid til at gå en tur i de dejlige omgivelser

Investering:
Inklusiv fuld forplejning fra du ankommer til du kører igen, samt overnatning og undervisningsmateriale. Dertil får du bøgerne 'At lede opad - få succes med din chef', og 'Benspænd for mellemledere - Sådan tackler du modstand'.

Tilmelding:
Send en mail til
hello@klausenbengtsson.dk
med dit navn, og navn, adresse og CVR nummer på den virksomhed fakturaen skal udstedes til. Herefter modtager du en faktura, som skal betales senest 8 dage efter modtagelse. Din plads er reserveret så snart vi har registreret din indbetaling.

Pris 11.995,00 +moms kr.
Start dato 21. januar 2020
Slut dato 22. januar 2020
Tilmeldingsfrist 15/12/2019
Sted Kaløvig Center, Præstekravevej 46, 8410 Rønde
Arrangør Annette Klausen Bengtsson
Tilmelding Tilmelding kan ske på følgende website
hello@klausenbengtsson.dk
Kontaktperson Annette Klausen Bengtsson
Tlf: 51 15 08 80
Email: hello@klausenbengtsson.dk