Kurser i ledelse

Her får du Lederwebs oversigt over kurser, uddannelser og arrangementer, der udbydes inden for ledelsesområdet. Lederweb og Væksthus for Ledelse står ikke bag de kurser, der figurerer i oversigten, med mindre det står ud for det enkelte.
 • Lederens egen udvikling
Viser 8 / 15
Ingen resultater.
 • MIG A/S - et online kursus i 8 lektioner

  Livet er for kort til dårlige chefer, sure medarbejdere eller kedelige opgaver. Lær hvordan du skaber et meget bedre arbejdsliv, hvor du selv styrer tiden og har langt større indflydelse på hvem du arbejder sammen og hvilke opgaver du løser.

  Læs mere
 • Bedre tid til ledelse - Bliv effektiv i hverdagen - Ledernes KompetenceCenter

  Med enkle og håndgribelige metoder kan du frigøre værdifuld tid til ledelsesopgaven.

  Læs mere
 • Situationsbestemt ledelse - Ledernes KompetenceCenter

  Lær at tilpasse din ledelsesstil til den konkrete situation og medarbejder, og opnå øget motivation og bedre trivsel.

  Læs mere
 • Eksekveringsledelse i praksis; Så du står stærkere, når der skal eksekveres – gratis gå-hjem-møde

  Savner du overblik, bedre eksekvering og mere effektive møder? Studier viser, at 80 % af virksomheder fejler med opnåelse af deres strategiske målsætninger. Det fører ikke kun til tab af tid og penge samt ineffektive teams, men medfører ligeledes lavere motivation og arbejdsglæde. Derfor sætter vi med dette gå-hjem-møde fokus på opnåelse af højere eksekveringskraft og arbejdsglæde for dig og dine kollegaer.

  Læs mere
 • Nyudnævnt leder - Ledernes KompetenceCenter

  Er du ny i lederrollen, og vil du gerne styrke din handlekraft og lederidentitet? Få de bedste muligheder for at træne, afprøve og reflektere over din rolle som leder, og skab et værdifuldt netværk med andre nye ledere.

  Læs mere
 • Akademikernes ledelsestopmøde 2019 – ledelse på tværs af fag

  Er du leder, og interesseret i de nyeste tendenser og trends inden for ledelse? Så kom til Akademikernes ledelsestopmøde den 31. oktober 2019. Topmødet sætter fokus på ledelse på tværs af fag. Du vil få mulighed for at høre en række førende ledere og ledelseseksperter f.eks. Kasper Holten, Claus Elmholdt, Agnete Gersing og Jens Aalsøe. Du får også rig lejlighed for at debattere med andre ledere og på tværs af fag og sektorer. Ledelsestopmødet afholdes på Kosmopol, København K, og koster 1500,- at deltage i.

  Læs mere
 • Digital markedsføring - Ledernes KompetenceCenter

  Skab resultater med professionel markedsføring af din virksomhed på nettet, og få bevis på dine kompetencer.

  Læs mere
 • Bestyrelsesarbejde og Advistory Board - Ledernes KompetenceCenter

  Bliv klædt på til en bestyrelsespost af nogle af landets mest erfarne bestyrelsesmedlemmer. På dette eksklusive tre-dages kursus får du en dybdegående introduktion til de områder, der er afgørende for at lykkes med bestyrelsesarbejdet.

  Læs mere