Kurser i ledelse

Her får du Lederwebs oversigt over kurser, uddannelser og arrangementer, der udbydes inden for ledelsesområdet. Lederweb og Væksthus for Ledelse står ikke bag de kurser, der figurerer i oversigten, med mindre det står ud for det enkelte.
 • Lederens egen udvikling
Viser 8 / 8
Ingen resultater.
 • Lær at motivere dig selv og dine medarbejdere – også på distancen!

  Hør hvordan du bliver en autentisk og vellidt leder, der skaber resultater.

  Læs mere
 • Mentor i nærvær

  Lær, hvordan du håndterer indre konflikter og minimerer stress og udbrændthed hos dig selv og dine omgivelser. Bliv mentor i nærvær for dig selv og dine omgivelser. På dette intense 3 dages kursus lærer du at være til stede og håndtere dine indre konflikter og derigennem forebygge stress. Du lærer ikke bare at hjælpe dig selv; du lærer også at hjælpe dine omgivelser.

  Læs mere
 • Personal Leadership Program (4 moduler af 3 ½ dag)

  Certificeret Lederuddannelse, der løfter din ledelse til næste niveau! Uddannelsen er for dig, der ønsker at styrke dit lederskab med konkrete redskaber til at skabe retning, følgeskab og resultater.

  Læs mere
 • 3½ dags kursus i Personlig Ledelse

  Kurset er for dig, der ønsker at styrke dit lederskab med konkrete redskaber til at skabe retning, følgeskab og resultater.

  Læs mere
 • GLU - Den Grundlæggende Lederuddannelsen - 13 dage

  Få en solid værktøjskasse, med fokus på din egen personlige og ledelsesmæssige udvikling. Har du i dit tidligere job haft det uformelle ansvar? Eller har du arbejdet som afdelingsleder, teamleder, projektleder eller koordinator med stor kontaktflade og medarbejderinvolvering, men aldrig fået papir på dine kompetencer? Uanset om du er kommende, ny eller erfaren leder, har du et konstant behov for at udvikle dig.

  Læs mere
 • Praktisk projektledelse

  På uddannelsen får du værktøjer til at planlægge, lede og styre projekter. En projektleder skal også kunne sammensætte den optimale projektgruppe og evne at gennemføre implementering af forandringen. Alt dette får du indblik og træning i over 3 moduler á hver 3 dage.

  Læs mere
 • Lederuddannelsen - Ledelse indefra Level I 2021/2022

  Henrik Heilmann tilbyder 16 dages ledertræning, der tager udgangspunkt i kroppen og dens ressourcer. Udgangspunktet er det dansk udviklede kropsdynamiske system – Bodynamic.

  Læs mere
 • Konfliktcoachuddannelse Level I Forår 2022

  Bliv uddannet til konfliktcoach hos to topengagerede og nærværende undervisere. På tre moduler á to dage lærer du, hvad der skal til for at konfliktløse i det virkelige liv.

  Læs mere