Kurser i ledelse

Her får du Lederwebs oversigt over kurser, uddannelser og arrangementer, der udbydes inden for ledelsesområdet. Lederweb og Væksthus for Ledelse står ikke bag de kurser, der figurerer i oversigten, med mindre det står ud for det enkelte.
 • Ledelsesværktøjer
Viser 3 / 3
Ingen resultater.
 • Coaching som ledelsesværktøj

  På kurset lærer du at planlægge og igangsætte coachingaktiviteter på det operationelle niveau som én af metoderne i personaleudvikling.

  Læs mere
 • Mødeledelse

  På dette ledelseskursus lærer du at lede møder som afholdes på det operationelle niveau. Du får viden og værktøjer til forskellige mødetyper, deres formål og indhold tilrettelægge et mødeforløb, der skaber engagement og effektivitet. Dette lederkursus kan også tages som en del af Grundlæggende lederuddannelse.

  Læs mere
 • Projektledelse

  På kurset lærer du at varetage projektlederrollen og får kendskab til de ledelsesopgaver, der særskilt skal varetages i projekter, herunder at sikre motivation, engagement og fremdrift i projektgruppen samt opnår kendskab til de faldgruber og konflikter, der kan opstå undervejs i et projekt og metoder til at undgå disse.

  Læs mere