Kurser i ledelse

Her får du Lederwebs oversigt over kurser, uddannelser og arrangementer, der udbydes inden for ledelsesområdet. Lederweb og Væksthus for Ledelse står ikke bag de kurser, der figurerer i oversigten, med mindre det står ud for det enkelte.
 • Kommunikation
Viser 5 / 5
Ingen resultater.
 • Skrivekursus hos Retorikfirmaet (2 dage) – Skriv tekster, der rykker dine modtagere

  Kom med på vores todages kurser i skriveteknik- tre fordele for dig: - Små hold - maks. 6 deltagere - God tid til øvelser, cases og individuel feedback - Universitetsuddannede og erfarne undervisere. Kurserne kan du også få skræddersyet til din arbejdsplads.

  Læs mere
 • Retorikkursus i præsentationsteknik og gennemslagskraft (2 dage) – hos Retorikfirmaet

  Kom med på vores todages kurser i præsentationsteknik - tre fordele for dig: - Små hold - maks. 6 deltagere - God tid til øvelser, kameratræning og individuel feedback - Universitetsuddannede og erfarne undervisere. Kurserne kan du også få skræddersyet til din arbejdsplads.

  Læs mere
 • Retorikkursus i argumentation og samtaleteknik (2 dage) – Få styr på dine budskaber, din troværdighed og din gennemslagskraft

  Kom med på vores todages retorikkursus - tre fordele for dig: - Små hold - maks. 6 deltagere - God tid til øvelser, kameratræning og individuel feedback - Universitetsuddannede og erfarne undervisere. Kurserne kan du også få skræddersyet til din arbejdsplads.

  Læs mere
 • Få 1:1 ledertræning og kommunikationstræning - Styrk din power og performance

  Få målrettede træningsforløb til offentlige ledere. Bliv trænet af retoriske konsulenter der har haft deres gang i det offentlige og staten, og som kender processer og arbejdsgange indefra. De individuelle træningsforløb varer typisk mellem 8-14 timer med sessions á 2 timer. Du kan få træningen hos os i København eller få træningen på din arbejdsplads. Vi dækker hele Danmark. Ønsker I træning til flere ledere, så tilpasser vi et forløb til teamet. OBS! Få lige nu lavet en retorisk analyse af din kommunikationsprofil - helt uforpligtende. Kontakt os i Retorikfirmaet på 60 14 14 12 for at aftale et møde med en af vores retorikere.

  Læs mere
 • Kommunikation for Ledere hos Ledernes KompetenceCenter

  Som leder skaber du resultater gennem andre. Derfor er din evne til at kommunikere klart og engagerende afgørende for din evne til at lykkes som leder. På kurset lærer du at kommunikere med overblik, retning og klare budskaber, samt at skabe motivation og positive samarbejdsrelationer. Frem for alt lærer du at kommunikere personligt og med gennemslagskraft, så du selv træder tydeligt frem.

  Læs mere