Bestyrelsesarbejde og Advistory Board - Ledernes KompetenceCenter

Bliv klædt på til en bestyrelsespost af nogle af landets mest erfarne bestyrelsesmedlemmer. På dette eksklusive tre-dages kursus får du en dybdegående introduktion til de områder, der er afgørende for at lykkes med bestyrelsesarbejdet.

Bestyrelseslokalet er blevet åbnet og nye generationer af bestyrelsesmedlemmer er på vej til gode erfaringer og oplevelser i bestyrelser og i advisory boards. Det er samtidig blevet mere almindeligt, at også mindre virksomheder vil skaffe de rigtige ressourcer til bestyrelser og advisory boards, og det giver i øjeblikket mange nye muligheder indenfor bestyrelsesarbejde.

Det kan være en selvstændig karrierevej, men det kan også være et vigtigt skridt i din eksisterende karriere og åbne nye døre til erfaringer og muligheder.

Bliv klædt på til at deltage i bestyrelsesarbejdet:

  • Få indblik i alle de kompetence- og erfaringsområder, som er afgørende for at kunne tage aktivt del i bestyrelsesarbejdet
  • Bliv bekendt med rollen som bestyrelsesmedlem, og hvad den indebærer
  • Lær at håndtere de krav og forventninger, du vil møde i bestyrelseslokalet
  • Få værktøjer til at udvikle dine kompetencer som bestyrelsesmedlem

Dagens indhold: Disruption, innovation, governance og globalisering giver virksomhederne større behov for at få input og ekspertise udefra og både advisory boards og bestyrelsesmedlemmer anvendes med succes til dette. Undervisningsform: Kurset veksler mellem teori, krydret med masser af praktiske eksempler, og gruppearbejde med cases og rollespil.

Pris 7.500 kr. (ex. moms) kr.
Start dato 13. november 2019
Slut dato 15. november 2019
Tilmeldingsfrist Senest en uge inden kursusstart
Sted København
Arrangør Ledernes KompetenceCenter
Tilmelding Tilmelding kan ske på følgende website
https://www.lederne.dk/kompetencecenter/kurser/bestyrelsesarbejde-og-advisory-boards/
Kontaktperson Helle Damsgaard
Tlf: 32833610
Email: kurser@lederne.dk