Det robuste lederskab - bevar dig selv - Ledernes KompetenceCenter

Robusthed handler om at kunne bevare dine gode menneskelige egenskaber, når du kommer under pres. Det vil sige, at du kan tænke langsigtet og bevare overblik, handlekraft og sunde relationer til menneskene omkring dig - også når det er svært

I en krævende og accelererende verden skal du som leder kunne træffe velovervejede beslutninger og kommunikere med omtanke, selv når du er presset. Hvis ikke vi er robuste nok er der risiko for at pres og stress svækker vores mentale evner, og på sigt udvikler sig til regulær belastning af vores helbred og psykiske velbefindende.

Robust lederskab handler derfor om at kunne bevare gode menneskelige egenskaber under pres. Det vil sige, at du kan tænke langsigtet, bevare overblik, handlekraft og sunde relationer til menneskene omkring dig - også når du møder modgang og modstand.

På kurset får du veldokumenteret viden, levende fortællinger og konkrete værktøjer til, hvordan du kan blive bedre til at møde pres og udfordringer med positive forventninger og afslappet styrke - kort sagt: med større robusthed.

Styrk din robusthed over for pres:

  • Bliv klog på, hvordan pres og stress påvirker din krop og hjerne
  • Få indsigt i, hvordan stress kan udvikle sig til stressbelastning
  • Få forståelse for, hvorfor en veludviklet robusthed er en vigtig evne at besidde i en kompleks, tempofyldt og udfordrende verden
  • Få indsigt i, hvordan du udvikler mental, følelsesmæssig og fysisk modstandsdygtighed over for pres og stress
  • Få konkrete råd og værktøjer til, hvordan du takler problemer og modgang mere robust

Med udgangspunkt i den nyeste forskning, får du konkrete redskaber til, hvad du selv kan gøre i din hverdag for at blive mere robust, og hvordan du som leder kan støtte dine medarbejdere i at undgå stress. Vi tager udgangspunkt i den nyeste forskning om stress, og hvordan den påvirker krop og hjerne.

Kurset fokuserer på at give dig indsigt i, hvad der skal til for at komme igennem krævende arbejdsperioder uden at blive belastet eller ligefrem syg af stress – viden du både kan bruge forebyggende i forhold til dig selv som leder og i forhold til dine medarbejdere.

Bevis på dine nye kompetencer: Du får kursusbevis på din deltagelse på kurset i det robuste lederskab.

Pris 3.290 kr. (ex. moms) kr.
Start dato 14. november 2019
Slut dato 14. november 2019
Tilmeldingsfrist Senest en uge inden kursusstart
Sted København
Arrangør Ledernes KompetenceCenter
Tilmelding Tilmelding kan ske på følgende website
https://www.lederne.dk/kompetencecenter/kurser/det-robuste-lederskab-bevar-dig-selv/
Kontaktperson Helle Damsgaard
Tlf: 32833610
Email: kurser@lederne.dk