Digital transformation i praksis - Ledernes KompetenceCenter

Bliv guidet til hvordan du konkret arbejder med digitalisering af din virksomhed eller organisation. Forstå de centrale begreber og tendenser og vær med til at sætte kursen for din virksomheds digitale transformation.

Disruption, digitalisering og innovation er ord der næsten er blevet slidte, før vi for alvor er kommet i gang. Det gør det alt for nemt at afskrive digitaliseringen som en hype. Der er nemlig tale om grundlæggende forandringer af vores samfund, sociale samvær og vores forbrug, som påvirker os alle. Som leder er det vigtigt, at du forstår den digitale udvikling, hvor den kommer fra og hvordan den påvirker os – så du kan være med til at forny din organisation.

Det får du ud af kurset:

  • Du lærer at forstå de mange begreber, som knytter sig til digital transformation, og omsætte dem til praksis.
  • Du får lavet en analyse af din virksomheds digitale parathed samt hvor du med fordel kan udvikle virksomheden.
  • Du får metoder til at lave digital transformation i hverdagen.
  • Du får et netværk af ledere fra andre virksomheder, som sidder med lignende udfordringer.

På kurset får du en introduktion til de bærende begreber, som den fjerde industrielle revolution og disruption, og kommer til at arbejde konkret med digitaliseringen af din virksomhed eller organisation. Hvad stiller du f.eks. op med eksponentiel vækst, kunstig intelligens og robotter i en mindre virksomhed uden en stor udviklingsafdeling? Det mest oplagte er, at fortsætte som I plejer. For det går da meget godt, ikke? Det er desværre ikke en mulighed.

Tværtimod er det når det går godt, I skal forny jer. Men det er ikke den samme opskrift for den mindre virksomhed eller den offentlige organisation, som for fx Lego og Mærsk. Så du og din virksomhed skal gøre det på jeres egen måde.

Du får en guide til digital forretningsudvikling og vi ser på, hvordan du i din virksomhed eller organisation kan omsætte digital transformation fra højtflyvende trends til konkrete handlinger. Som deltager er du og dine udfordringer i centrum. Derfor vil du forud for kurset udfylde et kort spørgeskema, som tager temperaturen på din og virksomhedens digitale parathed.

Kurset består af 3 hele dage hvor vi mødes fysisk og 3 webinarer (online møder) af hver 1 times varighed fra kl. 8.30 - 9.30.

Pris 11.000 kr. (ex. moms) kr.
Start dato 24. september 2019
Slut dato 09. december 2019
Tilmeldingsfrist Senest en uge inden kursusstart
Sted København
Arrangør Ledernes KompetenceCenter
Tilmelding Tilmelding kan ske på følgende website
https://www.lederne.dk/kompetencecenter/kurser/digital-transformation-i-praksis/
Kontaktperson Helle Damsgaard
Tlf: 32833610
Email: kurser@lederne.dk