Effektive beslutningsprocesser | Djøf

Træf bedre beslutninger, eller hjælp andre til det.

Optimer din beslutningsproces, og øg kvaliteten af dine beslutninger. Som leder træffer du hver dag mange beslutninger, og når det skal gå hurtigt, kan selv de bedste af os ubevidst træffe beslutninger med utilsigtede konsekvenser. Kan du genkende, at der på din arbejdsplads til tider træffes beslutninger, der ikke virker helt rationelle eller gennemtænkte? Så er kurset relevant for dig.

På kurset får du indsigt i psykologien bag menneskers adfærd, og du bliver bevidst om de faktorer, der ofte kan forhindre rationelle beslutninger. Du øger kvaliteten af dine beslutninger, og som resultat vil du opleve øget performance og effektivitet i organisationen.

Kurset tager afsæt i adfærds- og beslutningsteori med det formål at give dig en bevidsthed om beslutningsprocesser, og hvordan du kan afdække og reducere din vanetænkning og dine fejlslutninger.

Vil du vide, hvem der ellers deltager på konferencen? Kontakt Rikke Holst på rho@djoef.dk eller på 3395 9969.

Pris 5.900 (ekskl. moms) kr.
Start dato 16. november 2020
Slut dato 16. november 2020
Tilmeldingsfrist 16. oktober 2020
Sted CfL, Folke Bernadottes Allé 45, 2100 København Ø
Arrangør Djøfs Kurser og Uddannelser
Tilmelding Tilmelding kan ske på følgende website
https://www.djoef.dk/kurser-og-arrangementer/s-oe-gning-alle-aktiviteter/aktiviteter/effektive-beslutningsprocesser.aspx?utm_campaign=Effektive_beslutningsprocesser&utm_medium=portal&utm_source=Lederweb
Kontaktperson Rikke Holst
Tlf: 33 95 99 69
Email: rho@djoef.dk