FUTURE OF WORK

Få indblik i mindset, metode og modeller til at lede på en ny og fremtidsorienteret måde.

Alt tyder på, at vi bevæger os væk fra den klassiske funktionelle og hierarkiske organisation og hen imod organisationer, som er fladere, mere selvorganiserende, mere agile og langt mere tilpasningsstærke. Tilsvarende ændrer lederrollen sig og kræver en ny adfærd, der er mere holistisk, faciliterende og deltagende.

Som leder har du store muligheder for at påvirke og skabe fremtidens arbejdsplads. Det forudsætter, at du har indsigt i, hvordan du leder på en ny måde, hvilke strukturer og mekanismer der kommer til at gøre sig gældende, og hvad fremtidens medarbejdere bliver motiveret af.

På kurset lærer du, hvordan du leder dine medarbejdere med afsæt i en ny organisationsform – og du lærer hvordan ”Future of Work” ser ud.

Få indblik i fremtidens lederskab:

  • Lær om din rolle og adfærd som moderne leder
  • Forstå karaktertrækkene ved den moderne organisation
  • Forstår den taktiske eksekvering og de nye tools
  • Lær om de vitale lederredskaber: Meningsfyldt information, relationer og deltagende lederskab

Kursets ledelsesfaglige udgangspunkt er bl.a. Frederic Laloux’s tanker om den moderne organisation (udtrykt i bogen ”Reinventing Organisations”) og tankerne om Future of Work og Holacracy. Vi tager et opgør med den klassiske ledelsesform og med hierarkiet, for i stedet at skabe en ledelse og organiseringsform der er relevant i en tid med mange forandringer og med behov for en større forståelse for helheden og for dynamikken i organisationen.

Kurset gennemgår karaktertrækkene for den moderne ledelsesform, for den moderne organisation og de selv-organiserende teams og anviser, hvordan du sikrer taktisk eksekvering og en dagligdag af konstant dynamik. Vi kommer også til at tale om relationer og deltagende lederskab, som vitale redskaber for at skabe en dynamisk arbejdsplads.

Pris 16.200 kr. (ex. moms) kr.
Datoer
Start dato: 24. september 2019
Slut dato: 22. oktober 2019
Start dato: 30. marts 2020
Slut dato: 28. april 2020
Tilmeldingsfrist Senest en uge inden kursusstart
Sted Ledernes Mødecenter, Prags Boulevard 45, 2300 København S.
Arrangør Ledernes KompetenceCenter
Tilmelding Tilmelding kan ske på følgende website
kurser@lederne.dk
Kontaktperson Helle Damsgaard
Tlf: 32833610
Email: kurser@lederne.dk