Intensivt leder retreat i Sverige - Ledernes KompetenceCenter

I løbet af fem dage på det naturskønne The Lodge i den sydsvenske skov giver vi dig helt nye strategier til at skabe trivsel og lede på en bæredygtig måde.

Omdrejningspunktet for lederudviklingsforløbet er neurovidenskab, mindfulness-teknikker og forskning i compassion.

En af menneskehedens største udfordringer er, at vi er udstyret med en gammel, analog hjerne, der er designet til ganske små samfund. Men vi lever i en moderne, højteknologisk og global verden. Det giver naturligt nok problemer. Og det er vi nødt til at tage alvorligt.

Både ledere og medarbejdere oplever jævnligt et alt for presset arbejdsliv, hvor tiden simpelthen ikke slår til. Hverdagen kommer stille og roligt ud af balance og det har store omkostninger for både organisationer, ledere og medarbejdere. Men hvorfor bliver vi ved med at sende vores hjerner på overarbejde i en tid, hvor vi burde have det så godt?

Compassion - både i livet og i ledelse - handler om at have sin egen og andres trivsel på sinde, og netop dette er udgangspunktet for de fem kursusdage. Fokus er på din personlige lederudvikling, på træning af din opmærksomhed gennem mindfulness-teknikker og på at give dig nye og bedre strategier til at lede dig selv og andre.

Ledelse med compassion har dokumenteret positiv indflydelse på:

- Trivsel: både hos dine medarbejdere og dig selv

- Lyst til at tage aktivt del i optimeringen af organisationen

- Tryghed til at sige din mening og navigere sikkert i skiftende rammer

- Mod til at tage initiativ og udvikle nye ideer

- Positive relationer og bedre samarbejde mellem dine medarbejdere

Forløbet er baseret på forskningsmæssig viden om menneskets natur og om menneskehjernen og dens design og funktion. Tilgangen til ledelse er, at ledelse først og sidst handler om relationer, og derfor kræver indblik i menneskehjernen generelt og vores egen specifikt.

Undervisningsform:

Undervisningen foregår i et trygt, lærende miljø med fokus på den enkelte deltager. Du vil opleve en blanding af teoretiske oplæg, træning og dialog, og der vil være tid ind imellem til at nyde de smukke omgivelser på The Lodge og den omkringliggende natur. Vi forventer at deltagerne involverer sig aktivt. Du skal derfor være parat til at udforske dig selv og dine reaktionsmønstre, herunder vanskelige følelser og selvkritik, så du får indsigt i deres betydning for din lederrolle og for trivsel, balance og performance.

Pris 22.200 kr. (ex. moms) kr.
Start dato 28. oktober 2019
Slut dato 01. november 2019
Tilmeldingsfrist Senest en uge inden kursusstart
Sted Sverige
Arrangør Ledernes KompetenceCenter
Tilmelding Tilmelding kan ske på følgende website
https://www.lederne.dk/kompetencecenter/kurser/intensivt-leder-retreat-i-sverige/
Kontaktperson Helle Damsgaard
Tlf: 32833610
Email: kurser@lederne.dk