Kommunikation for Ledere hos Ledernes KompetenceCenter

Som leder skaber du resultater gennem andre. Derfor er din evne til at kommunikere klart og engagerende afgørende for din evne til at lykkes som leder. På kurset lærer du at kommunikere med overblik, retning og klare budskaber, samt at skabe motivation og positive samarbejdsrelationer. Frem for alt lærer du at kommunikere personligt og med gennemslagskraft, så du selv træder tydeligt frem.

Vi ved fra forskning, at ledere, der fremstår som menneskelige og varme, samtidig med de indgyder respekt via deres person og kompetencer, leverer de bedste resultater. Det er derfor vigtigt, at dine kommunikative kompetencer er baseret på viden om både retorik og relationer. Du får indsigt i, hvordan du strukturerer din kommunikation med retoriske værktøjer, så den bliver knivskarp. Samtidig får du indsigt i, hvordan du bruger din person og dit kropssprog til at give din kommunikation tyngde, troværdighed og autenticitet, og hvordan du kommunikerer med indlevelse og empati, så du motiverer andre, flytter holdninger og skaber handling. Vi har særlig fokus på hvordan du kommunikerer til større forsamlinger, dvs. holder en tale eller kommer med et indlæg. Og du vil i din kommunikation lære at argumentere både til hjerne og hjerte.

Vi har fokus på træning i praksis gennem mundtlige øvelser, så du får både trænet din evne til at inddrage krop og stemme i din kommunikation og øvelse i, hvordan du gennem din personlige kommunikation skaber troværdighed, bevarer den og bruger den.

- Styrk din kommunikationsstil og skab gode samarbejdsrelationer
- Lær, hvordan du gør din kommunikation tydelig og overbevisende
- Få indsigt i, hvordan du skaber forståelse og engagement omkring dit budskab
- Få indsigt i, hvordan du kommunikerer - både til større og mindre forsamlinger - med indlevelse og empati
- Træn din evne til at kommunikere - også med krop og stemme

Kurset varer to dage, og undervisningen veksler imellem teori og øvelser. Vi lægger vægt på, at der er fokus på den enkelte deltager og tid til individuel sparring og feedback. Derfor er der maks. 12 deltagere på hvert hold.

Fokus er på at løfte din evne til at træde i karakter som leder og kommunikere tydeligt, struktureret og engagerende. Vi kobler din personlige kommunikation sammen med evnen til at skabe gode relationer gennem indlevelse og empati.

Pris Pris 12.500 kr. (ex. moms). Medlemspris 11.200 kr. (ex. moms) (medlem af Lederne) kr.
Start dato 07. februar 2022
Slut dato 08. februar 2022
Tilmeldingsfrist 5.3.2022
Sted Comwell Aarhus, Værkmestergade 2, 8000 Aarhus
Arrangør Ledernes KompetenceCenter
Tilmelding Tilmelding kan ske på følgende website
https://www.lederne.dk/kompetencecenter/kurser/kommunikation-for-ledere#/Aarhus/dbLKMPrugkimGBTl4pBblw
Kontaktperson .
Tlf: 32833610
Email: kursus@lederne.dk