Lederen som vært og fællesskaber

“Lederen som vært og fællesskaber” handler om, hvordan man som leder vælger at være vært for arbejdsfællesskabet og flytte perspektiv og fokus fra individ til fællesskab.

Indhold
Dette ledelseskursus er for ledere i den offentlig sektor og ngo’ere, der har fokus på højere grad af inddragelse og samskabelse med borgere, brugere, frivillige med flere. Mange steder kæmper man med at finde den rette metode til involvering og fastholdelse af initiativet. Vores påstand er, at man i virkeligheden skal starte hos sig selv og arbejde med sine fællesskabende færdigheder.

Hvad handler dette ledelseskursus om?
Vores ledelseskursus handler om, hvordan man som leder bliver vært for arbejdsfællesskabet og flytter perspektiv og fokus fra individ til fællesskab. Med udgangspunkt i cases og erfaringer giver vi konkrete bud og anvisninger på, hvordan man kan arbejde med en fællesskabende tilgang og øve sine fællesskabende færdigheder.

Det er vores erfaring, at der er syv fællesskabende færdigheder som er grundlæggende udfordringer for de fleste arbejdsfællesskaber: 1) Nysgerrighed, 2) Tydelighed, 3) Koordinering 4) Kommunikation, 5) Værtskab, 6) Fornemmelse og 7) Balancere. På kurset bliver du introduceret til færdighederne og vi går lidt mere i dybden med færdigheden ‘5) Værtskab’, fordi den giver et nyt og berigende perspektiv på ledelse.

Pris 2.200 kr. kr.
Start dato 29. oktober 2020
Slut dato 30. oktober 2020
Tilmeldingsfrist 19. oktober 2020
Sted Nordic Bizz, Refshalevej 163A 1.th, 1432 København K
Arrangør Public Funk
Tilmelding Tilmelding kan ske på følgende website
https://publicfunk.dk/vare/ledelseskursus-lederen-som-vaert-og-faellesskaber/
Kontaktperson Jens Kristian Pedersen
Tlf: 2399 1404
Email: jenskristian@publicfunk.dk