LederLounge om at navigere i fremtiden - Ledernes KompetenceCenter

Er du klar til 2020? Har du fingeren på pulsen, når det drejer sig om hvad fremtiden vil bringe? Fremtidsforsker Anne Skare Nielsen giver dig knivskarpe teknikker til at udnytte de visionære evner du har og træner din fremtidshjerne, så du er på forkant med det nye år.

Det er nemt nok at sige “skab fremtiden”. Men hvis ikke du har teknikkerne, så udnytter du ikke alle de gode og visionære evner du har. På denne LederLounge lærer du på en interaktiv måde teknikkerne, metoderne og systemerne, der gør dig i stand til at navigere i fremtiden og til at se det, som de andre ikke har set endnu.

Vi tager udgangspunkt i trends, som du og de andre deltagere selv spotter og supplerer med trends I ikke spotter, så vi får de blinde vinkler og tabuer med. I får jeres helt eget sæt trendkort og du bliver introduceret til trendspotting med FutureGraphics modellen. Du får redskaber til nemt at implementere fremtidsforskningen i din hverdag og du lærer også hvordan du bruger trends strategisk til at skabe løsninger og muligheder for dig, og din virksomhed. Eftermiddagen bliver både sjov og involverende og vi lover at den også bliver berigende!

På denne LederLounge giver Anne Skare Nielsen dig indblik i:

  • Den fantaktiske fremtidshjerne du har, og hvordan du træner den til at blive visionær
  • Metodisk nysgerrighed og trendspotting
  • Hvorfor skaberkraft, misforståelser og eksperimenter er uundværlige
  • Det enkle redskab "at navigere efter magiske øjeblikke"


Du går glad hjem fra denne eftermiddag i sikker forvisning om, at du nu har gode kort på hånden, når du skal omfavne teknologien, robotterne, automatiseringen og kompleksiteten – og gå på opdagelse i hvad 2020 skal bringe.

Indlægsholder: Anne Skare Nielsen er fremtidsforsker. Hun er uddannet som biolog og kandidat i statskundskab, har været medlem af Etisk Råd og er medforfatter på en lang række bøger. Hun har været tv-vært på programmet ”NewScience” på TV2 News og bliver jævnligt brugt som ekspert i medierne. I 2013 stiftede hun virksomheden Future Navigator sammen med Liselotte Lyngsø og leverer her viden om hvad fremtiden bringer og hvordan vi spotter nye trends og mønstre. I maj 2019 udkommer hendes nye bog, der handler om hvordan man navigerer i fremtiden.

Pris 1.695 kr. (ex. moms) kr.
Start dato 12. november 2019
Slut dato 12. november 2019
Tilmeldingsfrist Senest en uge inden kursusstart
Sted København
Arrangør Ledernes KompetenceCenter
Tilmelding Tilmelding kan ske på følgende website
https://www.lederne.dk/kompetencecenter/kurser/lederlounge-om-at-navigere-i-fremtiden/
Kontaktperson Helle Damsgaard
Tlf: 32833610
Email: kurser@lederne.dk