LederLounge om hjernen på overarbejde - Ledernes KompetenceCenter

Det moderne arbejdsliv udfordrer vores gamle menneskehjerne. For mange ledere bliver hverdagen fyldt ud af kortsigtede resultater på den ene side, og frygten for stilstand på den anden. Dermed glemmer vi at tage hensyn til vores fælles menneskelige vilkår. Det gør, at vi mistrives og underpræsterer.

En vej til bæredygtig ledelse og bedre resultater går ifølge psykologerne Vibeke Lunding-Gregersen og Henrik Tingleff gennem menneskets særlige evne til compassion. Med udgangspunkt i deres storsælgende bog ”Hjernen på overarbejde – derfor er compassion vores vej til et bæredygtigt liv og samfund” præsenterer de årsagerne til og konsekvenserne af ubalance i menneskehjernen.

De stiller spørgsmål ved, om den måde vi sammen har indrettet vores moderne samfund og (arbejds)liv på er holdbar. Om vi er nået dertil, hvor den menneskelige hjerne ikke længere kan følge med. Om vi kan blive ved med ukritiske at optimere, udvikle og forandre. Alt sammen uden at tage hensyn til den vigtigste ressource vi har: Menneskehjernen.

Og der er faktisk et alternativ, siger Vibeke Lunding-Gregersen og Henrik Tingleff. På denne LederLounge giver de dig en langtidsholdbar tilgang til ledelse samt praktiske og forskningsbaserede strategier, der kan implementeres i hverdagen for at give hjernen mere optimale arbejdsbetingelser.

Du vil bl.a. få indsigt i:

  • Hvordan viden om menneskehjernen har betydning for dit (arbejds)liv
  • Nye tilgange til håndtering af travlhed, som er helt anderledes end dem du kender i dag
  • Hvordan ro og pauser gør dig mere effektiv
  • Konkrete strategier til med compassion at give hjernen bedre arbejdsbetingelser

Indlægsholdere: Henrik Tingleff og Vibeke Lunding-Gregersen er autoriserede psykologer, partnere i Mindwork og forfattere til ”Hjernen på overarbejde – derfor er compassion vores vej til et bæredygtigt liv og samfund”. De er efterspurgte foredragsholdere og deltager i internationalt udviklings- og forskningssamarbejde. Til dagligt arbejder de med trivsel og lederudvikling i både offentlige og private organisationer og som sparringspartnere for topledere, der ønsker at genfinde balancen i hverdagen.

Pris 1.695 kr. (ex. moms) kr.
Start dato 09. september 2019
Slut dato 09. september 2019
Tilmeldingsfrist Senest en uge inden kursusstart
Sted Aarhus
Arrangør Ledernes KompetenceCenter
Tilmelding Tilmelding kan ske på følgende website
https://www.lederne.dk/kompetencecenter/kurser/lederlounge-om-hjernen-paa-overarbejde/
Kontaktperson Helle Damsgaard
Tlf: 32833610
Email: kurser@lederne.dk