Lederudvikling i vandrestøvler - Ledernes KompetenceCenter

Et anderledes lederudviklingsforløb, hvor du gennem samtaler og vandringer i naturskønne omgivelser i Portugal får ny inspiration til dit lederskab.

Sæt din fortravlede hverdag som leder på pause og blive klogere på dig selv og dit lederskab. Gennem fem transformerende dage med vandringer i storslået natur langs Atlanterhavet får du ro, rum og værktøjer til at reflektere over dit personlige ledelsesmæssige ståsted.
Du vil få en større selvforståelse, ny energi og opleve en øget beslutningskraft, som resultat af dybe samtaler med andre ledere og faciliterede øvelser.

Dit udbytte af kurset er:

  • Personlig klarhed over dit lederskab og dine værdier
  • Øget robusthed i mødet med modstand og svære beslutninger
  • Inspiration til en mere coachende og involverende ledelsesform
  • Nye redskaber til at kommunikere tydeligt og troværdigt
  • Større personlig afklaring, ro og fokus
  • Erfaringsudveksling med andre ledere om ledelsesmæssige dilemmaer
  • Nye relationer og udvidelse af dit netværk

Kurset er ikke kompetenceudvikling i traditionel forstand. Det er et oplevelsesbaseret forløb, der sigter mod at skabe større klarhed over dit lederskab og ny inspiration til din ledelsesform.

Gennem faciliterede aktiviteter og parvise samtaler mellem deltagerne, bliver der skabt personlige indsigter og læring. Undervejs deler vi vores værdier og erfaringer som menneske og leder, med de udfordringer og dilemmaer det indebærer. Alt sammen kombineret med vandring i naturskønne omgivelser, i uformelle rammer.

På turen arbejder vi primært med protreptik, som et klassisk græsk dialogkoncept (eller coachingmetode som man kunne kalde det) og bl.a. beskrevet af professor i ledelsesfilosofi Ole Fogh Kirkeby. Du lærer metoden og kan efterfølgende anvende den i din hverdag.

Kurset tager endvidere udgangspunkt i vores eksistentielle ståsted i livet. En af de mest betydningsfulde personer, der har forholdt sig til livet som menneske, er Søren Kierkegaard. Vi vil derfor undervejs også dykke ned i Kierkegaards forfatterskab, og med udgangspunkt i nogle af hans mere eller mindre berømte citater, konfrontere os selv og hinanden på nogle af livets større spørgsmål. Vi gør det på en nærværende måde, i øjenhøjde, og med den tid det måtte tage at fordøje Kierkegaards tanker. Formålet er, at vi hver især kommer til at fremstå endnu mere afklaret omkring de valg, som vi hver dag står overfor.

Vi vandrer tre-fire timer hver dag og bor på det fantastiske The Lodge med pool. Vi har stedet helt for os selv og de smukke vandreruter er lige uden for døren. Terrænet er varieret og vandringen foregår på velpræparerede stier og afmærkede vandreruter. Alle med en fornuftig grundform og gode vandrestøvler kan deltage og vi er en tæt, lille gruppe på max 12 deltagere og to facilitatorer.

Pris 22.200 kr. (ex. moms) kr.
Start dato 23. oktober 2019
Slut dato 27. oktober 2019
Tilmeldingsfrist Senest en uge inden kursusstart
Sted Portugal
Arrangør Ledernes KompetenceCenter
Tilmelding Tilmelding kan ske på følgende website
https://www.lederne.dk/kompetencecenter/kurser/lederudvikling-i-vandrestoevler/
Kontaktperson Helle Damsgaard
Tlf: 32833610
Email: kurser@lederne.dk