MasterClass i FN’s verdensmål og bæredygtighed

Det skorter ikke på snak om bæredygtighed og verdensmål, og nu skal der for alvor handles, før det er for sent. Derfor inviterer Aros Business Academy i samarbejde med Steen Hildebrandt til denne MasterClass i FN’s verdensmål og bæredygtighed. MasterClassen sætter fokus på de praktiske dimensioner af FN’s verdensmål og bæredygtighed.

Bæredygtighed er et emne, der i stigende grad optager kunder, borgere og forbrugere. Derfor er det også noget, de flytter sig på. Og de flytter sig ofte hurtigt, og med sig tager de deres klik, køb og loyalitet. Formår du og din virksomhed ikke at flytte jer også, risikerer i store tab. Det kan næsten ikke understreges nok. Der skal handles nu, for omstilling, der både er bæredygtig for virksomheden og kloden, tager tid. Vores MasterClass fungerer som startskuddet til jeres omstillingsproces.

Vi har sammensat et program, der kombinerer inspirerende oplæg fra forskellige virksomheders bæredygtighedsstrategi med workshopformatet. Du får en blanding af undervisning, gæsteforedrag og praktiske workshops, hvor du har mulighed for at fokusere på din egen arbejdsplads.

Pris 6.900 kr.
Start dato 30. januar 2020
Slut dato 31. januar 2020
Tilmeldingsfrist 23. januar 2020
Sted Copenhagen Marriott Hotel
Arrangør Aros Business Academy
Tilmelding Tilmelding kan ske på følgende website
https://arosbusinessacademy.dk/kursus/baeredygtighed-fn-verdensmal/
Kontaktperson Aros Business Academy Info
Tlf: 70 278 279
Email: info@arosbusinessacademy.dk