MBA Go

Med en online MBA Go fra Niels Brock får du indsigt og redskaber til at kunne arbejde med alle facetter i en virksomhed, og du bliver klogere på teorier og metoder, du kan omsætte til praksis både nu og i fremtiden – både inden for personaleledelse og medarbejderudvikling, organisatoriske forandringer, finansiel ledelse og økonomiske analyser, praktisk driftsledelse og virksomhedsstrategier med et globalt perspektiv.

Når du tager den akkrediterede MBA online, er alt overflødigt skåret væk fra uddannelsen – du betaler altså kun for selve undervisningen. Du kan læse mere om at læse en online MBA Go på Niels Brock, fagene og undervisningens opbygning nedenfor.

Med MBA Go får du indsigt og redskaber til at kunne arbejde med alle facetter i en virksomhed, og du bliver klogere på teorier og metoder, du kan omsætte til praksis både nu og i fremtiden – både inden for personaleledelse og medarbejderudvikling, organisatoriske forandringer, finansiel ledelse og økonomiske analyser, praktisk driftsledelse og virksomhedsstrategier med et globalt perspektiv. Niels Brocks MBA Go er fleksibel, så den passer ind i den travle hverdag. Uddannelsen er et afstemt mix af virtuel undervisning og fysisk undervisning i vores lokaler i hjertet af København. Vekselvirkningen er vigtig for at skabe den rigtige dynamik, og vores mangeårige erfaring med at udbyde MBA er, at netværksdelen bare fungerer bedst, når vi mødes fysisk. Uddannelsen varer mellem 2-4 år, afhængigt af, hvor mange moduler du vælger pr. semester.

Pris 99,000kr kr.
Start dato 17. januar 2022
Slut dato 13. januar 2025
Tilmeldingsfrist 10/01/2022
Sted Bispetorvet 1-3, København K
Arrangør Niels Brock
Tilmelding Tilmelding kan ske på følgende website
https://brock44870.activehosted.com/f/8
Kontaktperson Charlotte Forsberg
Tlf: 23 21 45 54
Email: cfo@brock.dk