Mini MBA i Finans og Økonomi

En ambitiøs efteruddannelse til dig, der vil styrke din karrieremuligheder og dine resultater som leder eller medarbejder. Uddannelsen giver dig fuldt overblik over de finansielle og økonomiske processer på en arbejdsplads – og styrker dermed din gennemslagskraft og indflydelse på arbejdspladsen!

Kommer din viden til kort, når talen falder på “balanced score card”, kaizen costing”, “product life cycle costing” og “eksterne regnskaber”? Og giver det dig en snert af dårlig samvittighed, at du ikke kan tale med? Denne uddannelse giver dig alt, hvad du skal bruge af viden og værktøjer til at forstå din arbejdsplads på det økonomiske plan – og til at bidrage konstruktivt, når du taler om økonomi med din ledelse.

Det er nemt at præsentere en ny idé eller et nyt tiltag for din ledelse med nogle fine PowerPoint-slides og gode retoriske argumenter. Men forestil dig at gøre det samme og så toppe præsentationen med en gennemarbejdet økonomisk business plan. Med andre ord: Uddannelsen giver dig mere end bare ny viden og indsigt. Det giver dig også større personlig gennemslagskraft i dit daglige arbejde!

Uddannelsen er bygget op over 6 moduler fordelt over i alt 6 undervisningsdage på 6 måneder (altså ét modul og én undervisningsdag hver måned i 6 måneder). Forud for hver undervisningsdag skal du læse et pensum på cirka 200-300 sider. Og efter hver undervisningsdag får du nogle individuelle øvelser og skal mødes med din studiegruppe (både øvelser og studiegruppe er dog valgfri). Uddannelsen afsluttes af en lille eksamen. Læs mere om alt dette længere ned på siden (efter modulbeskrivelserne).

Pris 29.500 kr.
Start dato 28. september 2021
Slut dato 08. marts 2022
Tilmeldingsfrist 22. februar 2021
Sted Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
Arrangør Aros Business Academy
Tilmelding Tilmelding kan ske på følgende website
https://arosbusinessacademy.dk/kursus/oekonomi-finans-uddannelse/
Kontaktperson Aros Business Academy Info
Tlf: 70 278 279
Email: info@arosbusinessacademy.dk