Ny leder – Få succes i din lederrolle

Springet fra medarbejder til leder er stort, og vil du lande blødt på den anden side, er det nødvendigt at tage stilling til, hvilken leder du vil være.

På dette lederkursus i grundlæggende ledelse tager vi udgangspunkt i dine personlige og faglige forudsætninger, og får dig til at tage stilling til, hvilken leder du vil være. På den måde får du muligheden for at reflektere over din lederrolle og ikke mindst diskutere dine styrker og svagheder med andre kursister, der står på tærsklen til at tage samme store spring som dig. Derfor bærer kurset præg af stor vidensdeling og feedback mellem dig og dine medkursister, der alle er nye i lederrollen eller er interesserede i at lære om grundlæggende ledelse.

En af lederens vigtigste egenskaber er at skabe overblik over en proces og lægge en strategi, så medarbejderne forstår at føre den ud i livet. På lederkurset lærer du, hvordan du lægger den gode plan og, hvordan du kommer fra strategi til handling. Du vil arbejde helt praktisk med en plan fra dit eget arbejdsliv, og vi gennemgår, hvordan du nedbryder den i overskuelige punkter, så du får overblik over, hvad dine succeskriterier er, og hvilke mål du gerne vil opnå med din plan. De teknikker vil du kunne trække på i resten af din karriere, og det bliver guld værd for din virksomhed, fordi du med det samme ved, hvordan du fører en strategi succesfuldt i mål.

Pris 12.500 kr.
Start dato 14. september 2020
Slut dato 16. september 2020
Tilmeldingsfrist 7. september 2020
Sted Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
Arrangør Aros Business Academy
Tilmelding Tilmelding kan ske på følgende website
https://arosbusinessacademy.dk/kursus/ny-leder-fa-succes-i-din-lederrolle/
Kontaktperson Aros Business Academy Info
Tlf: 70 278 279
Email: info@arosbusinessacademy.dk