Personal Leadership Program

Certificeret lederuddannelse På uddannelsen Personal Leadership Program får du en solid værktøjskasse, der har fokus på, hvordan du styrker din egen personlige og ledelsesmæssige udvikling og din daglige ledelse og motivation af dine medarbejderes.

Det er dine personlige og sociale kompetencer, der gør forskellen i dit lederskab. Vores erfaring siger os, at de fleste ledere er dygtige til det faglige og det forretningsmæssige, imens de ofte har udfordringer med det personlige og sociale kompetenceområde. Vores mål er at du som leder får de personlige og sociale kompetencer, der skal til, for at du når dine mål.

På lederuddannelsen bliver alle teorier omdannet til praktisk erfaring. På den måde får du i løbet af udviklingsprogrammet adgang til og styrket din personlige og autentiske ledelsesstil. Du får konkrete værktøjer, som du kan bruge med det samme. Vores grundlæggende arbejdsmetode er baseret på New NLP™, som i mere end 15 år har gjort vores deltagere i stand til at skabe ekstraordinære resultater.

Målgruppe
Uddannelsen er for dig, der opfatter din personlige ledelsesmæssige udvikling, som noget af det allervigtigste for at du også i morgen er dér, hvor du ønsker at være professionelt.
Dette gælder hvad enten du er topleder, mellemleder eller specialist og ønsker at arbejde med din egen selvledelse.

Læse mere her: https://acuityworld.com/personal-leadership-program-plp-2/

Pris Fra: 39.950 ekskl. moms kr.
Datoer
Start dato: 15. juni 2021
Slut dato: 18. juni 2021
Start dato: 17. august 2021
Slut dato: 20. august 2021
Start dato: 12. oktober 2021
Slut dato: 15. oktober 2021
Start dato: 14. december 2021
Slut dato: 17. december 2021
Tilmeldingsfrist 10 juni, 2021
Sted Acuity World i Holte - På Zoom hvis der stadig er Corona restriktioner
Arrangør Acuity World
Tilmelding Tilmelding kan ske på følgende website
info@acuityworld.com
Kontaktperson Pia Claudine Sørensen
Tlf: 29179998
Email: piaclaudine@acuityworld.com