Personlig Ledelse - 3½ dags kursus

Personlig Ledelse PL kursus er for dig, der ønsker at styrke dit lederskab med konkrete redskaber til at skabe retning, følgeskab og resultater.

Ledere der skaber excellente præstationer og resultater, er dem, der forstår at kombinere en høj faglighed og en god forretningsforståelse med stærke personlige og sociale kompetencer. De ledere der har succes, er med andre ord dem, der har de personlige og sociale kompetencer, der skal til, for at omsætte de teoretiske færdigheder til resultater i praksis. Det er dine personlige og sociale kompetencer, der gør forskellen i dit lederskab. Det er de færdigheder, du bliver introduceret og styrket i på kurset i Personlig Ledelse.

Se mere detalje på linket: https://acuityworld.com/personal-leadership-2/

Personlig Ledelse PL kursus skaber varig udvikling og positiv forandring i dit personlige lederskab:

De fleste ledere er dygtige til det faglige og forretningsmæssige, mens de ofte har udfordringer indenfor det personlige og sociale kompetenceområde. Vores mål er at sikre, at du som leder får de personlige og sociale kompetencer, der skal til, så du når dine mål.

Vi tager udgangspunkt i dine styrker:

Virksomheder og individer præsterer bedst ved at tage udgangspunkt i det der virker, frem for det der ikke virker. En fundamental idé i Acuity World og på kurset i Personlig Ledelse er derfor at fokusere på de talenter og styrker, du allerede har som individ – og herfra realisere dit fulde potentiale. Der hvor du har dit fokus, er der, hvor du opnår resultater.

Målgruppe:

Kurset henvender sig til dig, der arbejder professionelt indenfor ledelse, salg eller marketing og andre professionelle personer, som ofte befinder sig i en situation, hvor de gerne vil kunne motivere både sig selv og andre til at opnå det bedste i arbejdslivet.

Underviser:

På kurset i Personlig Ledelse undervises du af Direktør og Cheftræner Henrik Wenøe. Siden 2001 har han undervist over 5.000 ledere i ind- og udland.

Henrik er kendt for sit arbejde med at skræddersy træning til chefer, ledere og medarbejdere, der arbejder professionelt med Ledelse, Kommunikation, Salg & Marketing. Han fokuserer på samspillet mellem organisationer og det enkelte individ, for at sikre den optimale performance. Henrik er autoriseret NLP™ Træner fra The Society of NLP™ og International Association of NLP™. Han har modtaget sin grundlæggende træning i Danmark og efterfølgende trænet med Richard Bandler, John La Valle, John Overdurf, Julie Silverthorn og Stephen Giligan.

Mulighed for certificering og videreuddannelse:

Et 3½ dags kursus i Personlig Ledelse, svarer til første modul på vores lederuddannelse Personal Leadership Program – PLP™ I, som består af fire moduler. Ønsker du at gå videre med hele programmet og blive certificeret PLP™ og eller/ NLP™ Practitioner, har du mulighed for at få meritoverført den første del.

Prisen inkluderer:
- Personal Leadership Program – 1 modul a 3½ dag
- Adgang til 5 træningsaftener
- Bind 1 (“Gør det du er bedst til”)
- Personlig arbejdsbog

Pris DKK 15.000,- ekskl. moms kr.
Start dato 06. oktober 2020
Slut dato 09. oktober 2020
Tilmeldingsfrist 03/10/2020
Sted Havarthivej 6, 2840 Holte
Arrangør Acuity World
Tilmelding Tilmelding kan ske på følgende website
https://acuityworld.com/tilmelding-kursus-i-personlig-ledelse/
Kontaktperson Daisy Wenøe
Tlf: 61460857
Email: daisyy@acuityworld.com