Regenerativ ledelse i fem moduler hos Ledernes KompetenceCenter

Kurset er designet som en udviklingsrejse ind i regenerativ ledelse og klæder dig på til at skabe forandring i dit liv, din ledelse og din organisation. Forandring der både kan mærkes på organisationens resiliens og styrke, i medarbejdernes trivsel og i den positive rolle organisationen kan spille i samfundet. Underviseren Laura Storm er international ekspert i ledelse og bæredygtighed og forfatter til den meget omtalte og roste bog ”Regenerative Leadership”.

Få indblik i hvordan du med udgangspunkt i naturens intelligens skaber fremtidssikre organisationer, hvor trivsel, bæredygtighed og vitalitet sikres.

Vi har tvunget planetens økosystemer i knæ. Samtidig er vi også selv blevet mere stressede, deprimerede og udbrændte end nogensinde. De to problemer hænger uløseligt sammen, og som leder er du nødt til at lede på en grundlæggende ny og bæredygtig måde for at løse dem.

Regenerativ ledelse handler om at genskabe og revitalisere de levende systemer vi indgår i og skabe de mest optimale vilkår for trivsel i den måde hvorpå vi producerer, leder og lever. Som regenerativ leder er du ikke filantrop, men du forstår nødvendigheden af, at skabe mere værdi, end du tager. Første skridt på vejen mod succesfuldt lederskab gearet til det 21. århundrede er, at forstå selve naturens intelligens og integrere den i din tilgang til ledelse og din hverdag sammen med dine medarbejdere. Vi arbejder således med viden funderet i livets 3.8 milliarder års evolutionær erfaring koblet med indsigter fra psykologien, sociologien og antropologien.

Forløbet omfatter én kursusdag med fysisk fremmøde og 4 online møder.

Kurset er for dig, som er nysgerrig efter at lære et nyt og mere bæredygtigt mindset, som kan imødegå de store udfordringer, vi står overfor lige nu. Du er parat til at tænke ledelse på en ny måde – både bredere og større – og ønsker at bidrage til såvel bundlinjen, organisationens trivsel som verden omkring os.

Pris Pris 11.000 kr. (ex. moms) // Medlemspris 9.900 kr. (ex. moms) (Medlem af Lederne) kr.
Start dato 03. marts 2022
Slut dato 07. april 2022
Tilmeldingsfrist 01/03/2022
Sted Ledernes KompetenceCenter, Vermlandsgade 65, 2300 København S
Arrangør Ledernes KompetenceCenter
Tilmelding Tilmelding kan ske på følgende website
https://www.lederne.dk/kompetencecenter/tilmelding?courseDateId=zJ8bS3QwukK5qhcu7VSoFQ
Kontaktperson .
Tlf: 7875 2493
Email: kurser@lederne.dk