Skab retning og gennemslagskraft i dit lederskab - Kursus i Personlig Ledelse

Kurset er for dig, der ønsker at styrke dit lederskab med konkrete redskaber til at skabe retning, følgeskab og resultater. Hvad får du ud af kurset i Personlig Ledelse? - Du lærer, at lede dig selv så du træffer de rigtige beslutninger enkelt og hurtigt og er i stand til at eksekvere. - Du lærer at fungere i en verden der konstant er under forandring. - Du lærer at få andre til at købe ind på dine idéer og produkter. En evne, der er afgørende for at skabe resultater som leder.

Ledere der skaber excellente præstationer og resultater, er dem, der forstår at kombinere en høj faglighed og en god forretningsforståelse med stærke personlige og sociale kompetencer. De ledere der har succes, er med andre ord dem, der har de personlige og sociale kompetencer, der skal til, for at omsætte de teoretiske færdigheder til resultater i praksis. Det er dine personlige og sociale kompetencer, der gør forskellen i dit lederskab. Det er de færdigheder, du bliver introduceret og styrket i på kurset i Personlig Ledelse. De fleste ledere er dygtige til det faglige og forretningsmæssige, mens de ofte har udfordringer indenfor det personlige og sociale kompetenceområde. Vores mål er at sikre, at du som leder får de personlige og sociale kompetencer, der skal til, så du når dine mål.

Vi tager udgangspunkt i dine styrker!
Virksomheder og individer præsterer bedst ved at tage udgangspunkt i det der virker, frem for det der ikke virker. En fundamental idé i Acuity World og på kurset i Personlig Ledelse er derfor at fokusere på de talenter og styrker, du allerede har som individ – og herfra realisere dit fulde potentiale. Der hvor du har dit fokus, er der, hvor du opnår resultater.

Målgruppe:
Kurset henvender sig til dig, der arbejder professionelt indenfor ledelse, salg eller marketing og andre professionelle personer, som ofte befinder sig i en situation, hvor de gerne vil kunne motivere både sig selv og andre til at opnå det bedste i arbejdslivet.

Om undervisningen:
På kurset bliver alle teorier omdannet til praktisk erfaring, så det, du har lært, udvikler sig til faktiske kompetencer. Du får konkrete værktøjer, som du kan bruge med det samme. Hos os lærer du ikke bare hvad du skal gøre – men også hvordan du kan gøre det, så det virker. Der er plads til max. 20 deltagere på hvert hold, da vi prioriter højt, at der er tid til hver enkelt deltager. Kurset foregår på dansk.

Mulighed for certificering og videreuddannelse:
Et 3½ dags kursus i Personlig Ledelse, svarer til første modul på vores lederuddannelse Personal Leadership Program – PLP™ I, som består af fire moduler. Ønsker du at gå videre med hele programmet og blive certificeret PLP™ og eller/ NLP™ Practitioner, har du mulighed for at få meritoverført den første del.

Netværk:
Du lærer dine medkursister godt at kende på kurset og får du muligheden for at opbygge stærke faglige netværk bestående af ledere fra både den offentlige og private sektor. Et fagligt netværk er en vigtig del af din udvikling som leder.

Træningsaftener:
Når du er færdig med kurset, har du mulighed for at komme gratis til vores træningsaftener og træne, det du har lært. Derudover er der på træningsaftenerne rig mulighed for at udveksle erfaringer med de andre

Pris 15.000 kr. ekskl. moms kr.
Start dato 26. maj 2020
Slut dato 29. maj 2020
Tilmeldingsfrist Tirsdag den 19. maj 2020
Sted Acuity World, Havarthivej 6, 2840 Holte
Arrangør Acuity World
Tilmelding Tilmelding kan ske på følgende website
https://acuityworld.com/personal-leadership/
Kontaktperson Pia Claudine Sørensen
Tlf: 29179998
Email: piaclaudine@acuityworld.com