Styrkebaseret ledelse - Ledernes KompetenceCenter

Lær hvordan du dyrker dine egne og dine medarbejderes styrker, så fremmer du både motivation, performance og arbejdsglæde.

”Styrkerne er kongevejen til at skabe gode og succesfulde arbejdspladser.” Sådan lyder det fra kursets underviser, Mikael Kamber, der har trænet over 2000 ledere og medarbejdere i organisationer over hele landet i at finde deres styrker og bringe dem i spil. Forskningen dokumenterer at virksomheder og organisationer, der arbejder styrkebaseret, opnår langt bedre resultater end gennemsnittet. For når vi fokuserer på muligheder og styrker, understøtter vi trivsel og en positiv udvikling – og vi skaber i sidste ende bedre performance.

På kurset får du indblik i principperne bag styrkebaseret ledelse og positiv psykologi og du får en håndgribelig metode til at lede, anerkende og motivere dine medarbejdere og dyrke deres styrker.

Tag afsæt i styrker og muligheder og skab bedre resultater.

  • Lær kunsten at finde styrkerne hos dig selv og dine medarbejdere
  • Få indblik i hvordan du understøtter trivsel og samarbejde
  • Lær at fokusere på positive emotioner og skab arbejdsglæde
  • Få konkrete metoder til at arbejde med styrker i din organisation

Kurset bygger på dokumenteret forskning i adfærdsdesign og positiv psykologi, og det giver dig indsigt i blik i, hvordan du som leder skaber en styrkebaseret arbejdsplads.

Du lærer en håndgribelig metode i tre trin:
1. Find styrkerne: Alt godt samarbejde hviler på, at man kender hinanden. Derfor skal du lære du en metode til at identificere og sætte navn på styrkerne i dig selv og dine medarbejdere.

2. Brug styrkerne: Når du har skabt dig overblik over styrkerne i dig selv og dine kolleger, har du nøglen til at organisere arbejdet sådan, at folk får de opgaver, der passer bedst til dem. Du lærer at arbejde med STÆRKERE-modellen.

3. Bliv ved: De fleste nye tanker har det med at løbe ud i sandet, når de møder hverdagen. I kursets sidste del bliver du introduceret til den seneste viden om adfærdsdesign, og du lærer en lavpraktisk metode, der hjælper dig til at holde fast i dine nye, gode vaner. Også på en grå mandag.

Filosofien bag kurset er, at man først for alvor lærer noget, når man selv prøver det i praksis. Derfor kommer du til at bruge metoden på dig selv i løbet af kurset, og en del af det vil foregå i grupper.

Pris 12.500 kr. (ex. moms) kr.
Start dato 24. september 2019
Slut dato 25. september 2019
Tilmeldingsfrist Senest en uge inden kursusstart
Sted København
Arrangør Ledernes KompetenceCenter
Tilmelding Tilmelding kan ske på følgende website
https://www.lederne.dk/kompetencecenter/kurser/styrkebaseret-ledelse/
Kontaktperson Helle Damsgaard
Tlf: 32833610
Email: kurser@lederne.dk