Teamledelse for projektledere

Det kræver faktisk kun to ting at blive en suveræn projektleder. Den første er ligetil – du skal naturligvis have en bundsolid værktøjskasse, propfyldt med gældende teorier omkring projektledelse og effektive værktøjer. Men hvis du virkelig vil gå efter maksimal succes med din projektledelse, er det aldrig helt nok bare at være knivskarp på teorien og værktøjerne. Det kræver lige den ekstra ting – og det er lederadfærden. Du kan ikke blive fuldendt projektleder, før du kan LEDE. På lederkurset udfordrer vi dig på din lederrolle, så du kan blive professionel projektleder – med succes!

Kurset “Teamledelse for projektledere” er baseret på de nyeste teorier og vinkler på ledelse. Vi gennemgår både DiSC og situationsbaseret ledelse som knivskarpe redskaber i din værktøjskasse, og vi styrker dine ledelseskompetencer, så du kan sikre dit projekt maksimal mulighed for succes.

Vi sørger for at sætte dine lederkompetencer i relation til projektarbejdsformen og vigtigst af alt går vi i dybden med de udfordringer, du møder i din egen hverdag som projektleder. Du får masser af sparring på din projektlederrolle i løbet af undervisningen, som er tilrettelagt så du med det samme afprøver de nye redskaber i et autentisk projektmiljø. Lederkurset gør dig altså i stand til virkelig at lede dit projekt – med succes!

Pris 10.500 kr.
Datoer
Start dato: 03. juni 2020
Slut dato: 04. juni 2020
Start dato: 18. juni 2020
Slut dato: 18. juni 2020
Tilmeldingsfrist 27. maj 2020
Sted Aros Konference, København
Arrangør Aros Business Academy
Tilmelding Tilmelding kan ske på følgende website
https://arosbusinessacademy.dk/kursus/teamledelse-for-projektledere/
Kontaktperson Aros Business Academy Info
Tlf: 70 278 279
Email: info@arosbusinessacademy.dk