Bedre forhandling

- I situationer, hvor vi ikke ser forhandlingen, bliver vi snydt

Der er brug for en fornyet tilgang til interessebaseret forhandling. En tilgang, som tager rod i virkeligheden, og som gør alle forhandlingsråd direkte praktisk anvendelige. Vi skal forhandle i et forum, hvor vi er åbne og kreative, men hvor vi samtidig afvejer både fordele og risici som vores valg af redskaber medfører. Det er målet, at "Bedre forhandling" kan bidrage med et reelt bud på, hvordan du som forhandler får nogle gode, resultatskabende redskaber fra den interessebaserede forhandlingsværktøjskasse, samtidig med at du kan fastholde de mål, som du (og din mandatgiver) har med forhandlingen.

"Bedre forhandling" er skrevet som en 'best practice' med anbefalinger til, hvordan du som forhandler, får flere redskaber at vælge imellem, og hvordan du dermed opnår bedre resultater.

 

Om forfatteren

Nicolai Robinson, født 1972, er forhandlingsrådgiver og stifter af firmaet Forhandling.net. Han er uddannet cand.jur. suppleret med en master i konfliktmægling. Nicolai Robinson har tidligere arbejdet i centraladministrationen, i Djøf, som underviser på Københavns Universitet og som filmfestivalleder.

Forfatter Nicolai Robinson
Forlag Djøf Forlag
År 2012
Sider 229
Pris 380 kr.
ISBN 9788757427233
Køb bogen hos forlaget her