DVD-udgivelser

Her finder du Væksthus for Ledelses DVD-udgivelser.

 

Ledelse af ledere

ledelse af ledereVæksthus for Ledelse har udgivet et dialogværktøj, der sætter fokus på ledelse af ledere. Målet med værktøjet er, at det skal levere brændstof til en lokal dialog i kommuner og regioner om, hvad god ledelse af ledere er. Værktøjet består af en række videocases og en vejledning til hvordan du bruger dem til at skabe dialog.

Videocasene består af små film, hvor professionelle skuespillere har dramatiseret en række dilemmaer i samspillet mellem chefen og de ledere, han eller hun har under sig.

Episoderne er konstruerede, men bygger på en lang række interview med chefer og ledere om de udfordringer, de oplever i det daglige samarbejde. I den forstand er de små fortællinger based on true stories.

Se videocasene her.

Bestil DVD'en her

 

Ledelse er (også) en holdsport

holdsportLedelse er ikke er et fag for ensomme superhelte. Mange ledere løser deres opgaver bedst, når de er en del af et godt ledelsesteam. Men hvordan får man et hold med lutter anførere til at spille godt sammen?

En ny undersøgelsen peger på 5 kendetegn for succesfulde ledelsesteam. Under hvert af de 5 kendetegn er der eksempler på, hvordan kendetegnene udtrykkes i velfungerende team, og hvordan manglen på kendetegnene viser sig i team, der ikke fungerer så godt.

De fem kendetegn ved et godt ledelsesteam er blevet fortolket af et jazzorkester og et performanceteater. Videoerne er et supplement til hæftet, og inspirerer til dialog i ledelsesteamet, der ønsker at blive bedre sammen.

Se videoerne her.

Bestil DVD'en her.

Bestil den tilhørende publikationen her.