De skjulte velfærdsreserver

Viden og visioner om offentlig ledelse med social kapital

Kan produktivitet, kvalitet, trivsel og innovation gå hånd i hånd? Ja, lyder svaret i Væksthus for Ledelses debatoplæg ’De Skjulte Velfærdsreserver-Viden og visioner om offentlig ledelse med social kapital'. Modtag publikationen gratis.  

 

Social kapital kan være løsningen

Debatoplægget lægger op til, at vi skal finde nye måder at forstå og lede velfærdsproduktionen på, og at social kapital kan være en af løsningerne. Formålet er blandt andet at undersøge, hvad kommuner og regioner kan få ud af at pleje deres sociale kapital.

Er vi f.eks. gået for vidt i kravene om dokumentation? Er kravene til kvaliteten i kerneydelserne tydelige nok? Og er vi så bange for at begå fejl, at vi kvæler nytænkning? Det er nogle af de centrale spørgsmål, som debatoplægget sætter fokus på.

I debatoplægget finder du viden om social kapital i form af forskning, grundbegreber, cases samt indlæg fra blandt andre Lektor Niels Thyge Thygesen fra CBS, konsulent Tage Søndergård Kristensen fra TASK-Consult, Professor Peter Hasle fra Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø.

Se som PDF

Se på tablet eller smartphone

Se mere om den afholdte konference "De skjulte velfærdsreserver" her.

 

 

Bestil publikationen her - det er gratis

Angiv antal eksemplarer
Adresse
Skal bestillingen sendes til en privat- eller arbejdsadresse?*
Andet
Ønsker du at bestille andre publikationer, så skriv titel og antal i feltet nedenfor.