Video


Film om ledere der lykkes

12.01.18

De dygtigste ledere bliver af deres medarbejdere og chefer rost for syv specifikke kompetencer. Væksthusets undersøgelse "Ledere der lykkes" er blevet omsat til en række korte film. Én om hver kompetence.

Kig med her


Væksthus for Ledelse fylder 10 år

I anledning af at Væksthus for Ledelse fylder ti år er her en video med filosoffen Ole Fogh Kirkeby samt en hospitalsdirektør og en skoleleder, som reflekterer over udviklingen de seneste ti år inden for offentlige ledelse.


De regionale ledere

25.12.12

Væksthus for Ledelse har lavet denne lille film til ære for de regionale. I gør et godt stykke arbejde, og det vil vi gerne minde alle om. 

Se videoen her. 


De kommunale ledere
21.11.11

Væksthus for Ledelse har lavet denne lille film til ære for de kommunale ledere. I gør et godt stykke arbejde, og det vil vi gerne minde alle om.

 

Se videoen her


Chefer på markarbejde

03.09.2010

Væksthus for Ledelse fulgte en række chefer i Århus kommune, der gik en uge i praktik som bl.a. hjemmehjælpere og pedeller. Oplevelsen hjalp lederne til at få et andet indblik i det, der er hverdagen for mange af deres ansatte. Hvad lederne fik ud af det blev præsenteret i to artikler og en række videoklip.