Artikler

Viser 3 / 1992
Ingen resultater.
 • 7 ting du ikke må glemme i din ledelse

  Spørg dig selv, hvorfor du er blevet leder. Og pas på med at være så løsningsorienteret, at du ikke får lyttet og inddraget. Læs her om syv oversete ting, der fremmer god ledelse.

  Læs mere
 • Kierkegaard guider dig til forandringsledelse

  Vi vil gerne forandre os. Men det kan føles ubehageligt, fordi vi risikerer at fejle. Først, når vi ikke frygter fiasko, kan vi reelt forandre os. Læs her, hvad Søren Kierkegaard ville have sagt, hvis han skulle hjælpe os igennem en organisatorisk forandring.

  Læs mere
 • Styrk medarbejderne i at tackle svære samarbejdsrelationer

  Dine medarbejdere er forpligtede til at samarbejde, også selvom borgerne og de pårørende ikke altid ønsker samarbejdet. Samtidig er der grænser for, hvad medarbejderne skal acceptere, og hvor langt de skal gå for at imødekomme borgerne og de pårørende. Hvordan løses dette dilemma? Få råd om, hvordan du klæder medarbejdere på til at håndtere udfordrende samarbejdsrelationer.

  Læs mere

Udgivelser

Viser 3 / 114
Ingen resultater.
 • Podcast: Sammenhæng i ledelseskæden

  Hvordan sikrer man, at der er sammenhæng i ledelseskæden, både opad, nedad og til siden? Lyt med, når ledelsesambassadør Jette Runchel drøfter chefens afgørende rolle i forhold til at sikre sammenhæng i ledelseskæden med en direktør og en chef.

  Læs mere
 • Chefer sætter borgeren først

  Trods alle gode intentioner om at sætte borgeren først, er det hverken let eller en selvfølge, at det sker. Det kræver et særligt mindset og kultur at insistere på at sætte borgeren først, og her spiller chefer og ledere en vigtig rolle. Ny bog fra Væksthus for Ledelse giver ni inspirerende blikke fra chefer og ledelseseksperter på udfordringen med at sætte borgeren først.

  Læs mere
 • Samarbejde på tværs ændrer lederrollen

  Stærkere tværgående samarbejde er nødvendigt for at skabe værdi for borgere og patienter. Mange har benyttet relationel koordinering som afsæt til et godt samarbejde om en fælles opgave. På forskellige måder - for teorien anviser ikke én vej til bedre tværgående samarbejde. Læs mere om det i denne artikelsamling.

  Læs mere

Bøger

Viser 3 / 735
Ingen resultater.
 • Spørgsmål der flytter

  Føler du dig udkørt, hvis dine teams ikke lykkes, som de burde, i forhold til den energi, der er brugt? Bliver problemerne ved med at gentage sig, vil løsningen med at arbejde endnu hårdere ikke gøre nogen forskel. Du er nødt til at finde ud af, hvor og hvordan det naturlige flow er blokeret.

  Læs mere
 • Leder og ikke-leder

  "Leder og ikke leder – Om inbetweere i organisationer" handler om de medarbejdere, som får ledelsesmæssige opgaver uden at have tydelige ledelsesmæssige beføjelser. Hvordan tackler man det i forhold til sin leder, sine kollegaer og sin selvforståelse?

  Læs mere
 • Samskabende vejledning

  Som vejleder kan det være en udfordring at balancere mellem individets og samfundets behov – uden at slippe sin humanistiske grundholdning af syne.

  Læs mere

Kurser

Viser 3 / 17
Ingen resultater.
 • Konfliktcoachuddannelse Level I Forår 2022

  Bliv uddannet til konfliktcoach hos to topengagerede og nærværende undervisere. På tre moduler á to dage lærer du, hvad der skal til for at konfliktløse i det virkelige liv.

  Læs mere
 • Agil Ledelse (og den agile organisation)

  I den stigende omskiftelighed bliver det stadigt mere nødvendigt som leder at kunne arbejde agilt. Øgede markedskrav, tidspres og kompleksitet gør, at den moderne organisation skal skabe hurtigere resultater – med færre fejl – og den skal kunne tilpasse sig undervejs. Det får I ved at opbygge et agilt mind-set og en ledelseskultur, der understøtter involvering, empowerment og feedback.

  Læs mere
 • Lederuddannelsen - Ledelse indefra Level I 2021/2022

  Henrik Heilmann tilbyder 16 dages ledertræning, der tager udgangspunkt i kroppen og dens ressourcer. Udgangspunktet er det dansk udviklede kropsdynamiske system – Bodynamic.

  Læs mere

Andet

Viser 3 / 81
Ingen resultater.
 • Ledelseserfaringer under corona

  Læs mere
 • Det tillidsfulde lederskab

  Læs mere
 • Chefgruppen som arbejds- og opgavefællesskab

  Projektet undersøger, hvad der skal til for, at samarbejdet i chefgruppen fører til en styrkelse af ledelseskæden, hvor processer, koordinering og beslutninger kan træffes til gavn for hele organisationen.

  Læs mere