Artikler

Viser 3 / 2217
Ingen resultater.
 • Film og online værktøjer om faglig ledelse

  Her kan du se syv korte film om faglig ledelse. Efter hver film er der et univers med onlineøvelser, hvor du kan teste din afdeling/institution og tegne din profil som faglig leder. Du kan fx se en film om, hvordan du giver strategier og mål faglig mening, hvordan du bruger de tilgængelige ressourcer fagligt effektivt, eller hvordan I evaluerer resultater for at skabe faglig udvikling.

  Læs mere
 • 6 råd: Nærværende ledelse på afstand

  Hvordan er du en nærværende leder på afstand? Læs om de velkendte, men afgørende ledelseskompetencer som fx kommunikation, tillid og selvledelse med fokus på, hvordan du lykkes som leder, når du ikke ser dine medarbejdere dagligt.

  Læs mere
 • 5 narcissistiske træk hos chefen

  En narcissistisk chef gør ikke kun dit job som leder sværere –han eller hun skader også hele organisationen og dermed både din og medarbejdernes trivsel og produktivitet. Få fem tegn på, at din chef er narcissist, og læs, hvordan du tackler det.

  Læs mere

Udgivelser

Viser 3 / 125
Ingen resultater.
 • Faglig ledelse: Film og øvelser

  Væksthus for Ledelse har udarbejdet syv film og dertil hørende øvelser om faglig ledelse. Hver film varer cirka 5 minutter og giver eksempler på, hvordan den faglige ledelsesopgave kan se ud i praksis. Til hver film er der online en række spørgsmål, hvor du kan teste, hvor stærk din afdeling/institution er på løsningen af de faglige opgaver og om du prioriterer opgaverne, sådan som du ønsker.

  Læs mere
 • Organisatorisk balance - Topledelsens rolle ved mange samtidige forandringer

  Alle kommuner og regioner har masser af udviklingsprojekter i gang. Men kan mange forandringer på samme tid blive for meget af det gode? Publikation handler om, hvordan topledelsen finder og holder balancen i sin organisation.

  Læs mere
 • Ledelse af unge

  Udviklingsmuligheder, frie rammer, kontinuerlig feedback og et stærkt kollegialt fællesskab. Det efterspørger de unge medarbejdere. I dette magasin fra Væksthus for Ledelse får du seks konkrete råd om, hvordan du bedst leder de unge medarbejdere.

  Læs mere

Bøger

Viser 3 / 792
Ingen resultater.
 • Skærmtække

  TYDELIG, TROVÆRDIG, TJEKKET og TRYG - sådan skaber du relationer og resultater online. Mange af os er efterhånden blevet vant til at deltage i møder, workshops, undervisning og foredrag online. Men kun få af os har lært, hvordan vi gør skærmmøderne effektive og givende at deltage i. Det vil denne bog råde bod på.

  Læs mere
 • Fremtidsorienteret ledelse

  FREMTIDSORIENTERET LEDELSE er en bog, der behandler ledelsesudvikling set i et fremtids- og vesteuropæisk perspektiv.

  Læs mere
 • Projektledelse, magt og mennesker

  Denne bog handler om projektledelse og magt. Det er menneskene i projekter, der skaber resultaterne, og du skal som projektleder orkestrere de magtrelationer, der er mellem dem indbyrdes, og mellem dem og dig. Du skal kende din og den enkeltes magtbase, du skal kunne aflæse relationerne og de magtformer, der tages i anvendelse, og så skal du skabe musik ud af det hele.

  Læs mere

Kurser

Viser 0 / 23
Ingen resultater.

Andet

Viser 3 / 95
Ingen resultater.
 • Anvendelse og anmeldelse

  De syv film med øvelser kan anvendes på mange måder. Væksthus for Ledelse ønsker at bidrage til at styrke den faglige ledelse i hele den offentlige sektor både i generelle lederudviklingsforløb og med opmærksomhed fra dag til dag.

  Læs mere
 • Gå i dialog om den faglige ledelse – med dine ledelseskolleger, med dine medarbejdere og med dine chefer

  Gå i dialog om den faglige ledelse – med dine ledelseskolleger, med dine medarbejdere og med dine chefer.

  Læs mere
 • Øvelser: Test de faglige ledelsesudfordringer i din afdeling/institution og tegn din profil som faglig leder

  Hvor er de faglige ledelsesudfordringer i din afdeling/institution? Og har du den profil som faglig leder, som du ønsker? Det kan du teste her ved at svare på en række spørgsmål online.

  Læs mere