Artikler

Viser 3 / 2287
Ingen resultater.
 • 5 råd: Få færre og bedre møder

  Nogle møder skaber værdi - især dem om mandagen. Det viser en undersøgelse. Læs med her og få råd om, hvordan du skærer ned i antallet af møder, der ikke giver værdi og får mere ud af dem, der er tilbage.

  Læs mere
 • 7 næringskilder til din trivsel

  Forudsætningen for, at du lykkes sammen med og via andre kræver, at du lykkes i dig selv. Læs hvorfor og hvordan du udvider arbejdet med dit personlige lederskab til også at omfatte din indre balance og trivsel.

  Læs mere
 • Mennesker er flokdyr. Hvad gør du, hvis flokken ikke følger dig?

  Mennesker er flokdyr og vi gør instinktivt det, andre gør. Men vi følger kun dem, vi fornemmer, vi kan stole på og har tillid til. Uden fornemmelsen af at være i en tryg gruppe, løber medarbejderne efter dem som råber højest, eller dem som optræder hurtigst eller stærkest. Læs her om fænomenet ”the bandwagon effekt” og få fire spørgsmål, du kan stille dig selv for at styrke dit følgeskab.

  Læs mere

Udgivelser

Viser 3 / 141
Ingen resultater.
 • LEDELSESMONOPOLET: Ytringsfrihed

  En medarbejder ytrer rabiate holdninger på internettet, men er i øvrigt en flink fyr på arbejde. Hvad gør lederen? Det drøfter Væksthus for ledelses Ledelsesmonopol.

  Læs mere
 • LEDELSESMONOPOLET: Romantik på arbejdspladsen

  Souschefen er blevet kærester med en medarbejder. Hvad gør lederen ved romantik på arbejdspladsen, for skal hun overhovedet gøre noget? Det drøfter Væksthus for Ledelses Ledelsesmonopol.

  Læs mere
 • LEDELSESMONOPOLET: Påklædning

  En medarbejder går udfordrende klædt, hvad gør lederen. Ledelsesmonopolet går i kødet på dette ledelsesdilemma.

  Læs mere

Bøger

Viser 3 / 799
Ingen resultater.
 • Nomadeledelse

  ”I en verden i evig forandring er vi og vores organisationer altid på vej. Nomadeledelse handler om at nyde rejsen,” siger Elize Dimare og Johnny Sørensen, forfattere til bogen 'Nomadeledelse'.

  Læs mere
 • How to work in Denmark

  Tips on Finding a Job, Succeeding at Work, and Understanding your Danish boss

  Læs mere
 • Naturlig ledelse

  Fremtidens arbejdsliv og fremtidens ledelse kalder på, at vi gør op med et ensidigt fokus på vækst, optimering og effektivisering og anerkender, at pauser, restitution og nærvær er forudsætningen for vækst. Naturen har for længst indset det. Spørgsmålet er, hvornår vi følger efter?

  Læs mere