Artikler

Viser 3 / 2326
Ingen resultater.
 • Kære leder: Har du et godt psykisk arbejdsmiljø?

  Ledere er gode til at sætte medarbejderne før sig selv. Og løse deres problemer. Men for at gøre det har du som leder også brug for et arbejdsmiljø, du trives godt i. Og på nogle punkter adskiller en leders psykiske arbejdsmiljø sig faktisk fra medarbejdernes.

  Læs mere
 • 5 ting du ikke skal gøre på LinkedIn

  LinkedIn er gennem platformens nu tyve leveår blevet en dominerende faktor i arbejdslivet og svær at komme udenom. Når det er sagt, er de fleste ikke bevidste om de fælder, man kan falde i. Læs her om fem ting, du skal holde dig fra at gøre på LinkedIn.

  Læs mere

Udgivelser

Viser 3 / 154
Ingen resultater.
 • Styrk samarbejdet i chefgruppen - spil ”Chefgruppen”

  "Chefgruppen" er et læringsspil, der er specielt udviklet til at forbedre samarbejdet i kommunale og regionale chefgrupper. Selvom samarbejdet er vigtigt, så er det ofte fyldt med dilemmaer, da det kræver, at chefer kan afveje hensynet til deres egne ansvarsområder og medarbejdere mod det, der bedst gavner regionen eller kommunen som helhed.

  Læs mere
 • Podcast: Det vigtige samspil mellem borgmester og kommunaldirektør

  En borgmester og en kommunaldirektør lukker dørene op og fortæller, hvordan de får deres samspil til at fungere godt. Lyt med i podcasten og hør mere om, hvordan den øverste politiske og administrative leder finder den rigtige rytme i den politiske tango.

  Læs mere
 • Ledelse døgnet rundt

  Denne publikation fra Væksthus for Ledelse zoomer ind på det, der er anderledes ved at være leder i døgndrift. Dens formål er at udbrede forståelsen af dette særlige. Samtidig rummer den også bud på en række ledelsesgreb, der er vigtige for at lykkes med opgaven.

  Læs mere

Bøger

Viser 3 / 825
Ingen resultater.
 • Ledelseskommunikation

  Lederens kommunikation er afgørende for at skabe følgeskab og forandring på medarbejder-, afdelings- og organisationsniveau. Strategisk kommunikation er en del af ledelsesopgaven, når der på én og samme tid skal skabes resultater og medarbejdertrivsel. Denne bog sætter ledelseskommunikation i kontekst og viser, hvad det kræver at lykkes med opgaven – som leder og som ledelsesteam.

  Læs mere
 • Ledelse og organisationspsykologi

  Ledelse og organisationspsykologi muliggør, at ledere får øje på sig selv og deres mere eller mindre intuitive præferencer i deres ledelsespraksis. Bogen tilbyder et videnskabsteoretisk landkort med forskellige veje ind i ledelse og organisationspsykologi og introducerer til henholdsvis det systemiske og det psykodynamiske perspektiv. Læseren får via en konkret case indblik i, hvordan de to perspektiver bidrager med hver deres forståelser og handleanvisninger på forskellige organisationspsykologiske problemstillinger.

  Læs mere
 • God offentlig ledelse i mellemrummet

  Offentlig ledelse er præget af særlige vilkår og komplekse udfordringer. Det kalder på tværgående og fælles offentlig ledelse og på flerdimensionelle ledelseskompetencer hos den enkelte leder. Denne bog handler om at turde gå ud af sit eget ledelsesrum og stille sig i mellemrummet – i ingenmandslandet mellem afdelinger, fagområder og organisationer.

  Læs mere