Væksthusets udgivelser

Her finder du Væksthus for Ledelses udgivelser. Du kan downloade eller bestille dem gratis. Vær opmærksom på, at vi ikke sender til udlandet. Ved større bestillinger, der skal bruges på en bestemt dato, anbefaler vi, at du også ringer til os på 2243 1100, så vi kan sikre, at dine publikationer når frem.
 • Publikation
Viser 8 / 55
Ingen resultater.
 • Når målstyring virker

  Læs om topchefernes egne erfaringer med arbejdet med målstyring og få seks anbefalinger til at lykkes med målstyring.

  Læs mere
 • Fra papir til praksis

  Læs om, hvordan I som topledelse kan arbejde med at forbedre kvaliteten af implementering af strategier. Målet er at inspirere jer til nye måder at arbejde med implementering på, så I får mere ud af de ressourcer, I bruger på strategisk arbejde.

  Læs mere
 • Ledelse af kompetenceudvikling

  I en hverdag, hvor alle har hænderne fulde med at løse de faste opgaver, kan udvikling af nye kompetencer let glide i baggrunden. Her får du en enkel metode til at gribe det systematisk an.

  Læs mere
 • Væksthus for Ledelse - en oversigt

  I dette hæfte får du overblik over de mere end 80 udgivelser, som Væksthus for Ledelse står bag. Lige fra artikler og publikationer til podcasts og onlineværktøjer.

  Læs mere
 • Ledere der lykkes 2

  Et erhvervspsykologisk røntgenbillede har identificeret de kompetencer, som gør ledere succesfulde. Læs om de syv afgørende kompetencer her.

  Læs mere
 • Kære chef! Kære ledere!

  Ledere har også brug for ledelse, men hvordan bør chefen gå til opgaven? Denne publikation kortlægger de gensidige forventninger mellem chef og ledere.

  Læs mere
 • Forandring fryder – og forstyrrer

  Selv om forandringer ofte fryder, oplever ledere og medarbejdere dem også nogle gange forstyrrende eller frustrerende. Det er baggrunden for Væksthus for Ledelses publikation, som sætter fokus på ledelse af forandringer.

  Læs mere
 • Alliancer

  Skal velfærdsalliancen blive en succes, så skal den skabe værdi for alle parter, og alle skal også være villige til at forlade egen banehalvdel. Det viser en ny undersøgelse fra Væksthus for Ledelse. Her kan du læse hovedkonklusioner fra undersøgelsen, erfaringer og fortællinger fra praksis, samt perspektiver fra forskningen og det private erhvervsliv.

  Læs mere