Væksthusets udgivelser

 • Publikation
Viser 5 / 68
Ingen resultater.
 • Chefer sætter borgeren først

  Trods alle gode intentioner om at sætte borgeren først, er det hverken let eller en selvfølge, at det sker. Det kræver et særligt mindset og kultur at insistere på at sætte borgeren først, og her spiller chefer og ledere en vigtig rolle. Ny bog fra Væksthus for Ledelse giver ni inspirerende blikke fra chefer og ledelseseksperter på udfordringen med at sætte borgeren først.

  Læs mere
 • Væksthus for Ledelse - en oversigt over udgivelser

  I dette nye katalog får du overblik over Væksthus for Ledelses mere end 100 udgivelser om god ledelse.

  Læs mere
 • Topledelse af digitale transformationer

  Digital transformation kræver, at toplederne bevæger sig ind på områder med store muligheder, som også rummer uvished og risici for at fejle. I denne publikation fra Væksthus for Ledelse får du ni konkrete råd og en række værktøjer til ledelse af digitale transformationer.

  Læs mere
 • Sammenhæng i ledelseskæden

  Det er ikke kun de faglige ledere, der har ansvar for, at der udøves faglig ledelse af medarbejderne. Der skal være sammenhæng i ledelseskæden, for at det er muligt. Det er omdrejningspunktet for denne publikation fra Væksthus for Ledelse.

  Læs mere
 • Fællestræk i faglig ledelse

  De faglige udfordringer og resultater fylder for lidt i direktionslokalet, i dialogen mellem chef og faglig leder og mellem lederen og medarbejderne. Faglig ledelse bør have højere prioritet, da en stærkere faglig ledelse skaber langt bedre resultater for borgerne. Læs mere om det i denne publikation fra Væksthus for Ledelse.

  Læs mere