Væksthusets udgivelser

 • Publikation
Viser 5 / 72
Ingen resultater.
 • Organisatorisk balance - Topledelsens rolle ved mange samtidige forandringer

  Alle kommuner og regioner har masser af udviklingsprojekter i gang. Men kan mange forandringer på samme tid blive for meget af det gode? Publikation handler om, hvordan topledelsen finder og holder balancen i sin organisation.

  Læs mere
 • Ledelse af unge

  Udviklingsmuligheder, frie rammer, kontinuerlig feedback og et stærkt kollegialt fællesskab. Det efterspørger de unge medarbejdere. I dette magasin fra Væksthus for Ledelse får du seks konkrete råd om, hvordan du bedst leder de unge medarbejdere.

  Læs mere
 • Stærkt samarbejde i chefgruppen

  Når samarbejdet mellem cheferne fungerer godt, smitter det af på hele organisationen. Men hvad skal der til for, at samarbejdet i chefgruppen kører på skinner? Det har Væksthus for Ledelse undersøgt sammen med en række chefer og direktører i kommuner og regioner.

  Læs mere
 • Fra data til dialog - chefens vigtigste opgaver i dataunderstøttet ledelse

  Du skal kende faldgruberne, og du skal være i stand til at bestille data klogt. Og det skal ske med afsæt i åbenhed og dialog. Dette er blot et par af de udfordringer, du som chef skal kunne håndtere, når du benytter data i din ledelse. Med denne publikation kan du blive klogere på, hvordan data kan gøres til et nyttigt ledelsesredskab.

  Læs mere
 • Chefer sætter borgeren først

  Trods alle gode intentioner om at sætte borgeren først, er det hverken let eller en selvfølge, at det sker. Det kræver et særligt mindset og kultur at insistere på at sætte borgeren først, og her spiller chefer og ledere en vigtig rolle. Ny bog fra Væksthus for Ledelse giver ni inspirerende blikke fra chefer og ledelseseksperter på udfordringen med at sætte borgeren først.

  Læs mere