Væksthusets udgivelser

 • Publikation
Viser 5 / 78
Ingen resultater.
 • Ledelse døgnet rundt

  Denne publikation fra Væksthus for Ledelse zoomer ind på det, der er anderledes ved at være leder i døgndrift. Dens formål er at udbrede forståelsen af dette særlige. Samtidig rummer den også bud på en række ledelsesgreb, der er vigtige for at lykkes med opgaven.

  Læs mere
 • Tillid i ledelse - Inspiration til at lede med tillid i hverdagen

  Publikationen peger på, hvordan du som leder kan arbejde med tillid i dialog med medarbejdere og resten af ledelseskæden. For tillid i ledelse er i høj grad et fælles anliggende.

  Læs mere
 • Forstå og forebyg uønsket adfærd over for borgerne – en opgave for ledere på alle niveauer

  Publikation tilbyder fælles begreber til at tale om uønsket adfærd – og derigennem styrke ledernes egen refleksion, dialogen i hele ledelseskæden og den fælles indsats over for uønsket adfærd.

  Læs mere
 • Skab sammenhæng for borgerne

  Hvis borgerne skal opleve mødet med det offentlige som ét samlet forløb, er de involverede parter nødt til at koordinere deres arbejde indbyrdes. Det kræver, at du som leder kan agere uden for dit formelle ansvarsområde og skabe resultater sammen med andre. Her får du inspiration til tværgående ledelse.

  Læs mere
 • Ledelsesspænd i kommunerne

  10 temaer med betydning for ledelsesspændet – inspiration og gode råd, når der skal træffes beslutning om størrelsen af et ledelsesspænd, og når lederen skal håndtere det.

  Læs mere