Væksthusets udgivelser

Her finder du Væksthus for Ledelses udgivelser. Du kan downloade eller bestille dem gratis. Vær opmærksom på, at vi ikke sender til udlandet. Ved større bestillinger, der skal bruges på en bestemt dato, anbefaler vi, at du også ringer til os på 2243 1100, så vi kan sikre, at dine publikationer når frem.
 • Online værktøj
Viser 8 / 10
Ingen resultater.
 • Karriereuniverset

  At stige hurtigt i graderne bør ikke være nogen leders hovedmotivation. Men der er ikke noget i vejen med at have ambitioner, orientere sig opad i ledelseslagene og sætte sig ind i de krav og vilkår, der er på de forskellige lag i pyramiden. Og dét er omdrejningspunktet i Karriereuniverset: De discipliner, udfordringer, evner og emner, der får ledere til at lykkes og blomstre.

  Læs mere
 • E-kursus: Nærvær på afstand

  AFSTAND er et ubønhørligt vilkår for mange ledere i den offentlige sektor. Lederne kan ikke bare svinge forbi en medarbejder og vende et problem. For medarbejderne er ude i marken for at løse vigtige samfundsopgaver. De besøger borgerne i egne hjem eller har deres daglige gang i børnehaven, hvor lederen sjældent er.

  Læs mere
 • E-kursus: Få mere indflydelse - kend dit ledelsesrum

  Tag det gratis e-kursus "Få mere indflydelse - kende dit ledelsesrum", som Væksthus for ledelse har lavet.

  Læs mere
 • E-kursus: Vejen til god ledelse

  Hvad gør de gode ledere? Og hvordan kan du gøre dem kunsten efter i din hverdag? Det får du svar på, hvis du melder dig til Væksthus for Ledelses gratis e-kursus. Læs mere om kurset her, og få en forsmag på, hvad en fisk har at gøre med god ledelse.

  Læs mere
 • E-kursus: Den effektive leder

  En af lederens vigtigste kompetencer er at navigere effektivt i hverdagens hvirvelvinde. Der bliver mindre tid til at gøre det samme.

  Læs mere
 • Jens Arentzens metode

  Kunsten at kommunikere kan læres. Derfor har Væksthus for Ledelse udviklet et kommunikationsredskab til ledere, der vil træne deres kommunikationsmuskel. Redskabet, der er lavet i samarbejde med skuespiller og instruktør Jens Arentzen, giver dig råd om, hvordan du kommunikerer godt. Det består af korte film med demonstrationer, ideer og øvelser.

  Læs mere
 • Værktøj: Find den rigtige leder

  God ledelse er en forudsætning for at skabe attraktive arbejdspladser i de nye kommuner og regioner – og dermed også for en velfungerende offentlig sektor. Gevinsten ved at sætte de helt rigtige mænd og kvinder i spidsen for den opgave kan næppe overvurderes.

  Læs mere
 • Værktøj: Ledelse af ledere

  Væksthus for Ledelse har udgivet et dialogværktøj, der sætter fokus på ledelse af ledere. Målet med værktøjet er, at det skal levere brændstof til en lokal dialog i kommuner og regioner om, hvad god ledelse af ledere er. Værktøjet består af en række videocases og en vejledning til, hvordan du bruger dem til at skabe dialog.

  Læs mere