Væksthusets udgivelser

 • Værktøjer
Viser 5 / 10
Ingen resultater.
 • Film og øvelser om faglig ledelse

  Væksthus for Ledelse har udarbejdet syv film og dertil hørende øvelser om faglig ledelse. Hver film varer cirka 5 minutter og giver eksempler på, hvordan den faglige ledelsesopgave kan se ud i praksis. Til hver film er der online en række spørgsmål, hvor du kan teste, hvor stærk din afdeling/institution er på løsningen af de faglige opgaver og om du prioriterer opgaverne, sådan som du ønsker.

  Læs mere
 • Dialogkort om ledelse

  Dét, at tale om ledelse, udvikler ledelse. Derfor har Væksthus for Ledelse udviklet 60 dialogkort.

  Læs mere
 • Karriereuniverset

  At stige hurtigt i graderne bør ikke være nogen leders hovedmotivation. Men der er ikke noget i vejen med at have ambitioner, orientere sig opad i ledelseslagene og sætte sig ind i de krav og vilkår, der er på de forskellige lag i pyramiden. Og dét er omdrejningspunktet i Karriereuniverset: De discipliner, udfordringer, evner og emner, der får ledere til at lykkes og blomstre.

  Læs mere
 • E-kursus: Nærvær på afstand

  AFSTAND er et ubønhørligt vilkår for mange ledere i den offentlige sektor. Lederne kan ikke bare svinge forbi en medarbejder og vende et problem. For medarbejderne er ude i marken for at løse vigtige samfundsopgaver. De besøger borgerne i egne hjem eller har deres daglige gang i børnehaven, hvor lederen sjældent er.

  Læs mere
 • E-kursus: Få mere indflydelse - kend dit ledelsesrum

  Tag det gratis e-kursus "Få mere indflydelse - kende dit ledelsesrum", som Væksthus for ledelse har lavet.

  Læs mere