Væksthusets udgivelser

 • Værktøjer
Viser 5 / 13
Ingen resultater.
 • Uddannelse i ledelse af psykisk arbejdsmiljø

  Uddannelsen "Ledelse af psykisk arbejdsmiljø" giver dig metoder og ny inspiration til at udvikle og fastholde et bæredygtigt psykisk arbejdsmiljø gennem ledelse af kultur og samarbejde.

  Læs mere
 • Nye ledelsesværktøjer: Dialog om digital innovation

  At udnytte ny teknologi til at løse kerneopgaverne smartere eller bedre handler ikke kun om store centrale løsninger. I kan på den enkelte arbejdsplads selv tage initiativ til at bruge de digitale muligheder på nye måder. Den proces kræver både ledelse og dialog. Ti værktøjer hjælper decentrale ledere med at sætte digital innovation på den fælles dagsorden.

  Læs mere
 • Faglig ledelse: Film og øvelser

  Væksthus for Ledelse har udarbejdet syv film og dertil hørende øvelser om faglig ledelse. Hver film varer cirka 5 minutter og giver eksempler på, hvordan den faglige ledelsesopgave kan se ud i praksis. Til hver film er der online en række spørgsmål, hvor du kan teste, hvor stærk din afdeling/institution er på løsningen af de faglige opgaver og om du prioriterer opgaverne, sådan som du ønsker.

  Læs mere
 • Dialogkort om ledelse

  Dét, at tale om ledelse, udvikler ledelse. Derfor har Væksthus for Ledelse udviklet 60 dialogkort.

  Læs mere
 • Karriereuniverset

  At stige hurtigt i graderne bør ikke være nogen leders hovedmotivation. Men der er ikke noget i vejen med at have ambitioner, orientere sig opad i ledelseslagene og sætte sig ind i de krav og vilkår, der er på de forskellige lag i pyramiden. Og dét er omdrejningspunktet i Karriereuniverset: De discipliner, udfordringer, evner og emner, der får ledere til at lykkes og blomstre.

  Læs mere