Væksthusets udgivelser

Her finder du Væksthus for Ledelses udgivelser. Du kan downloade eller bestille dem gratis. Vær opmærksom på, at vi ikke sender til udlandet. Ved større bestillinger – dvs. mere end 50 styk, bedes du ringe til os på 2243 1100, så vi kan sikre, at dine publikationer når frem.
 • Online værktøj
Viser 8 / 10
Ingen resultater.
 • Karriereuniverset

  At stige hurtigt i graderne bør ikke være nogen leders hovedmotivation. Men der er ikke noget i vejen med at have ambitioner, orientere sig opad i ledelseslagene og sætte sig ind i de krav og vilkår, der er på de forskellige lag i pyramiden. Og dét er omdrejningspunktet i Karriereuniverset: De discipliner, udfordringer, evner og emner, der får ledere til at lykkes og blomstre.

  Læs mere
 • E-kursus: Nærvær på afstand

  AFSTAND er et ubønhørligt vilkår for mange ledere i den offentlige sektor. Lederne kan ikke bare svinge forbi en medarbejder og vende et problem. For medarbejderne er ude i marken for at løse vigtige samfundsopgaver. De besøger borgerne i egne hjem eller har deres daglige gang i børnehaven, hvor lederen sjældent er.

  Læs mere
 • E-kursus: Få mere indflydelse - kend dit ledelsesrum

  Tag det gratis e-kursus "Få mere indflydelse - kende dit ledelsesrum", som Væksthus for ledelse har lavet.

  Læs mere
 • E-kursus: Vejen til god ledelse

  Hvad gør de gode ledere? Og hvordan kan du gøre dem kunsten efter i din hverdag? Det får du svar på, hvis du melder dig til Væksthus for Ledelses gratis e-kursus. Læs mere om kurset her, og få en forsmag på, hvad en fisk har at gøre med god ledelse.

  Læs mere
 • E-kursus: Den effektive leder

  En af lederens vigtigste kompetencer er at navigere effektivt i hverdagens hvirvelvinde. Der bliver mindre tid til at gøre det samme.

  Læs mere
 • Jens Arentzens metode

  Kunsten at kommunikere kan læres. Derfor har Væksthus for Ledelse udviklet et kommunikationsredskab til ledere, der vil træne deres kommunikationsmuskel. Redskabet, der er lavet i samarbejde med skuespiller og instruktør Jens Arentzen, giver dig råd om, hvordan du kommunikerer godt. Det består af korte film med demonstrationer, ideer og øvelser.

  Læs mere
 • Værktøj: Find den rigtige leder

  God ledelse er en forudsætning for at skabe attraktive arbejdspladser i de nye kommuner og regioner – og dermed også for en velfungerende offentlig sektor. Gevinsten ved at sætte de helt rigtige mænd og kvinder i spidsen for den opgave kan næppe overvurderes.

  Læs mere
 • Værktøj: Ledelse af ledere

  Væksthus for Ledelse har udgivet et dialogværktøj, der sætter fokus på ledelse af ledere. Målet med værktøjet er, at det skal levere brændstof til en lokal dialog i kommuner og regioner om, hvad god ledelse af ledere er. Værktøjet består af en række videocases og en vejledning til, hvordan du bruger dem til at skabe dialog.

  Læs mere