Væksthusets udgivelser

 • Podcast
Viser 5 / 41
Ingen resultater.
 • Podcast: Lederens egen trivsel

  Der er ikke samme fokus på ledernes trivsel som der ofte er på medarbejdernes, men lederens trivsel har afgørende betydning for medarbejderne og dermed for kerneopgaven. Lyt med her, hvor Væksthus for Ledelse har inviteret Louise Dinesen, chefpsykolog og stiftende partner i Dinesen and You og Heidi Mia Kirkebye, sygeplejerske og tidligere afdelingssygeplejerske i studiet for at drøfte lederens egen trivsel.

  Læs mere
 • Podcast: 6 myter om ledelse af unge

  Hvad efterspørger de unge af deres arbejdsplads, og hvordan kan du blive bedre til at fastholde og rekruttere yngre medarbejdere? Lyt med i denne podcast fra Væksthus for Ledelse, når en vicedirektør, en selverklæret ungenørd og en ung diskuterer, hvad ledere skal være opmærksomme på, når de skal tiltrække og lede yngre medarbejdere.

  Læs mere
 • Podcast: Mit livs leder

  Hvilken leder har inspireret dig? Det spørgsmål svarer stadsdirektør i Aarhus Kommune Martin Østergaard Christensen på i denne podcast. Lyt med når han drøfter ledelse, magt og ansvar med sin rollemodel

  Læs mere
 • Podcast: Sådan spotter du ledertalenter

  Hvordan spotter du ledertalenter? Hvad kan du gøre for at understøtte og udvikle ledertalenter? Og er det overhovedet attraktivt at blive leder? Lyt med når HR chef, rekrutteringsekspert og nyspottet leder drøfter, hvordan man spotter ledertalenter i denne podcast fra Væksthus for Ledelse.

  Læs mere
 • LEDELSESMONOPOLET: Ytringsfrihed

  En medarbejder ytrer rabiate holdninger på internettet, men er i øvrigt en flink fyr på arbejde. Hvad gør lederen? Det drøfter Væksthus for ledelses Ledelsesmonopol.

  Læs mere