Væksthusets udgivelser

 • Artikelsamling
Viser 4 / 4
Ingen resultater.
 • Brevkasse

  Står du med et dilemma, der ikke er lige til at løse? I Væksthus for Ledelses brevkasse får du svar på svære problemstillinger, og bud på hvordan du kan håndtere emner som romancer på arbejdspladsen, mails du ikke skulle have set og medarbejdere der udfordrer dig.

  Læs mere
 • Det har corona betydet for min ledelse

  10 ledere fra kommuner og regioner reflekterer og samler op på de erfaringer og den læring, de har gjort sig under coronakrisen, hvor kerneopgaven for de fleste forandrede sig med ét slag.

  Læs mere
 • Samarbejde på tværs ændrer lederrollen

  Stærkere tværgående samarbejde er nødvendigt for at skabe værdi for borgere og patienter. Mange har benyttet relationel koordinering som afsæt til et godt samarbejde om en fælles opgave. På forskellige måder - for teorien anviser ikke én vej til bedre tværgående samarbejde. Læs mere om det i denne artikelsamling.

  Læs mere
 • Nye ledelses- og organisationsformer

  Mange offentlige organisationer arbejder med nye måder at lede og koordinere på, mobilisere ressourcer og fremme innovative løsninger – til gavn for kerneopgaven. Det fører til eksperimenter med nye ledelses- og organisationsformer. Væksthus for Ledelse har set på seks forskellige tilgange til nye måder at organisere og lede arbejdet på. Læs med og find inspiration her.

  Læs mere