Animation

Hvordan afholder du den gode MUS-samtale, hvor sikrer du nærvær til trods for afstand og ved du, hvad dine medarbejdere forventer af dig? Se med her i Væksthus for Ledelses korte animationsvideoer.

Sådan er du en nærværende leder på afstand

Det kan godt være svært at være nærværende, når du ikke ser dine medarbejdere dagligt. Men det kan heldigvis godt lade sig gøre. Se hvordan i denne korte video.

 

Ved du, hvad dine medarbejdere forventer af dig?

Et godt samspil mellem leder og medarbejdere bygger blandt andet på, at man kender hinandens forventninger til god ledelse. Se med her og bliv klogere på de forventninger, dine medarbejdere har til dig.

 

Sådan holder du den gode MUS

Tidskrævende og uden værdi. Sådan oplever nogle medarbejdere og ledere desværre den årlige MUS-samtale. Men sådan skal det ikke være. MUS er et af dine vigtigste redskaber til at have en dialog om forventninger, kompetencer, opgaver og trivsel med dine medarbejdere. Se med her og få inspiration til den gode MUS.


Ledelse er også en holdsport

Man kan godt få det indtryk, at ledelse er et fag for ensomme superhelte, men heldigvis indgår næsten alle ledere i et ledelsesteam. Se her, hvad der kendetegner det exceptionelt gode ledelsesteam.