Få din lederuddannelse til at skabe ringe i vandet

Publikationen sætter fokus på, hvordan kommunale ledere kommer vellykket igennem en lederuddannelse. Læs om, hvordan en lederuddannelse skaber ringe i vandet, og få råd om, hvordan du får en vellykket lederuddannelse i denne publikation.

Internal error
Du kan downloade eller bestille publikationen gratis. Vær opmærksom på, at vi ikke sender til udlandet. Ved større bestillinger – dvs. mere end 50 stk. – bedes du maile til os på info@lederweb.dk, så vi kan sikre, at dine publikationer når frem.


Publikationen sætter fokus på, hvordan kommunale ledere kommer vellykket igennem en lederuddannelse.

Væksthus for Ledelse har interviewet 15 ledere, 35 medarbejdere og 15 forvaltningschefer for at undersøge, hvad lederuddannelsen betyder, ikke bare for lederen selv, men også for lederens omgivelser.

I hvert kapitel er der råd til lederne om, hvordan de får mest muligt ud af deres lederuddannelse. Der er også en række råd og opfordringer til, hvordan de kommunale forvaltningschefer kan følge med – og følge op på – den lederuddannelse, som deres ledere er i gang med, så uddannelsen gavner hele organisationen.

Læs mere om, hvordan en lederuddannelse skaber ringe i vandet, og find flere gode råd om, hvordan du får en vellykket lederuddannelse i publikationen.