De næste ledere

Der er masser af medarbejdere i kommuner og regioner, der kunne blive fremragende ledere. Men ved de det selv? Og opdager chefen deres talent? Ny rapport anbefaler at sætte talentplejen i system.

Internal error
Du kan downloade eller bestille publikationen gratis. Vær opmærksom på, at vi ikke sender til udlandet. Ved større bestillinger – dvs. mere end 50 stk. – bedes du maile til os på info@lederweb.dk, så vi kan sikre, at dine publikationer når frem.


En guide til at udvikle ledertalenter i kommuner og regioner

Nu begynder talentjagten i det offentlige. Der er masser af medarbejdere i kommuner og regioner, der kunne blive fremragende ledere. Men ved de det selv? Og opdager chefen deres talent? 

Væksthus for Ledelses nye publikation anbefaler at sætte talentplejen i system. Det er ikke altid den dygtigste kirurg, der vil være bedst til at lede hjerteafdelingen, og en gennemsnitlig folkeskolelærer kan udvikle sig til en fantastisk skoleleder. For ledelse er noget, almindelige medarbejdere kan have et skjult talent for, og det talent skal de nuværende ledere være bedre til at få øje på og få til at folde sig ud.

Publikationen er en guide, der har til formål at inspirere flere til et mere systematisk talentarbejde – blandt andet ved at give eksempler og erfaringer videre fra nogle af de kommuner og regioner, der er gået i gang.

Guiden beskæftiger sig blandt andet med følgende spørgsmål:

Hvad søger vi efter?
- Om at definere behovet for ledertalenter

Hvordan finder vi de rette?
- Om udvælgelsesmetode

Hvordan læres ledelse?
- Om forskellige læringsformer