Uddannelse i ledelse af psykisk arbejdsmiljø

Uddannelsen "Ledelse af psykisk arbejdsmiljø" giver dig metoder og ny inspiration til at udvikle og fastholde et bæredygtigt psykisk arbejdsmiljø gennem ledelse af kultur og samarbejde.

KL, Forhandlingsfællesskabet og Danske Regioner har på baggrund af OK.21 udviklet en uddannelse til kommunale og regionale ledere med personaleansvar. Uddannelsen er skabt i samarbejde med LEAD og arbejdsmiljøforsker Malene Friis Andersen. 

Tilmelding dato og pris

 

Kim, IT og Digitaliseringschef, fortæller om et krystalklart fokus, et godt teoretisk fundament, gode undervisere og praksisnære grupper. Han har meget på hjertet – se det her.

Nyt sprog og flere handlemuligheder 

Kommunale og regionale ledere spiller sammen med deres medarbejdere en vigtig rolle i at skabe et godt arbejdsmiljø, hvor medarbejdere og ledere trives og bidrager til den gode løsning af kerneopgaven. Derfor arbejder regionale og kommunale ledere løbende med at håndtere hverdagens udfordringer og forebygge mistrivsel. 

”Vi hjælper ledere, der er klar til at gøre noget andet, end de plejer, og som har brug for konkrete værktøjer for at komme fra tanke til handling.” Ledelseskonsulent, erhvervspsykolog og underviser fra LEAD Katrine Bastian.

Det får du og din organisation: 

  • Et sprog, der gør det lettere at tale om og handle på psykisk arbejdsmiljø.
  • Viden og indsigt i jeres kultur og inspiration til, hvordan I skaber en bæredygtig kultur.
  • Viden og værktøjer til at få øje på stress hos dig selv og dine medarbejdere og handle på det.
  • Konkrete metoder til at styrke det psykiske arbejdsmiljø og forebygge risikofaktorer.
  • Træning og feedback fra erfarne ledelseskonsulenter.

Derfor skal du tage uddannelsen

Tag uddannelsen ledelse i psykisk arbejdsmiljø, hvis du:

  • gerne vil have greb om, hvordan du leder psykisk arbejdsmiljø
  • er klar til at gøre noget andet, end du plejer
  • vil åbne dit ledelsesrum og reflektere med andre
  • er klar til at involvere din egen organisation og prøve din nye viden af i praksis
Læs mere om indholdet og underviserne 
Læs de ofte stillede spørgsmål 

 

Tilmelding dato og pris

 

Det siger deltagerne om uddannelsen

Se deltagernes oplevelser med uddannelsen, og hvad de har taget med hjem, eller få inspiration til, hvad det kan gøre for dig og din organisation, når I sætter fokus på psykisk arbejdsmiljø.

Eva, Cheflæge på akutafsnittet, siger: ”Vi kan noget i den offentlige sektor”. Hun fortæller om ikke at føle sig alene og om vanvittige gode dialoger og brugbar sparring. Se mere om, hvad fællesskabet gør for Eva.

Søren, Driftslederen for Vej, Park og Genbrug, har fået hjælp med konkrete værktøjer. Han er nu godt i gang med tre udfordringer. Se hvilke – du kan sikkert kende nogle af dem.

Dorte, Leder af Bosteder, ved nu, at hendes rolle er vigtig og stor. Hun fortæller også om indsigter i modeller, psykologi og kommunikation. Se her, hvad der er Dortes yndlingsmodel.

Torben, Leder af HR og Arbejdsmiljø siger, at han har haft mange ahaoplevelser, der gør, at han skal hjem og dreje lidt på egen praksis. Han fortæller om små justeringer, egen trivsel og selvledelse. Se mere her.

Læs om fire faktorer, som forskningen viser i særlig grad påvirker det psykiske arbejdsmiljø i artiklen "Ny uddannelse i ledelse af psykisk arbejdsmiljø"