Bøger

Lederwebs samlede oversigt over bøger om ledelse.
Viser 5 / 812
Ingen resultater.
 • Ledelse tæt på praksis

  Gode råd til dig, der leder mennesker er en praksisnær håndbog til nuværende og kommende personaleledere med et stærkt ønske om at skabe en menneskelig bæredygtig arbejdsplads.

  Læs mere
 • Medledelse – Når teamet er chef

  Hvis vi piller hierarkiet ud af organisationen, som den dominerende styringsmodel, hvad skal vi så sætte i stedet? Hvordan styrer vi retning, ressourcer og resultater? Hvordan undgår vi, at uformelle hierarkier overtager, hvor de formelle hierarkier nedlægges? Og hvordan slipper vi for, at handling drukner i uendelige møder og drøftelser? Disse spørgsmål giver Medledelse – Når teamet er chef praksisnære bud på.

  Læs mere
 • Resonans i organisationer

  Antologi diskuterer og perspektiverer den tyske sociolog Hartmut Rosas resonanstænkning og dykker ned i aktuelle temaer, der relaterer sig til det organisatoriske liv, ledelse i praksis og de måder, vi indretter os på i det senmoderne samfund.

  Læs mere
 • Endelig forstår vi organisationer!

  Vi lever i en verden af ​​organisationer, fra vores fødsel på hospitaler til vores begravelse ved bedemandsfirmaer, kirker og kirkegårdskontorer. Derimellem bliver vi uddannet, ansat, underholdt og irriteret af organisationer. Så det er vigtigt at forstå, hvordan disse mærkelige væsener virkelig fungerer. Men hvor kan vi gå hen for at finde ud af det?

  Læs mere
 • Er der nogen hjemme i strategihuset?

  I denne bog præsenterer ledelsesrådgiver Christian Nyvang Qvick ’strategihuset’. Det er en på én gang simpel og systematisk metode til at arbejde sammenhængende med mission, vision, værdier og strategier.

  Læs mere