Bøger

Lederwebs samlede oversigt over bøger om ledelse.
Viser 8 / 779
Ingen resultater.
 • Ledertræning i læringsgrupper tips til transfer - Tips til transfer

  Ledertræning i læringsgrupper – tips til transfer er en guide til dig, der er ny studerende på diplomlederuddannelsen. Bogen giver dig inspiration til, hvordan du kommer godt i gang med din lederuddannelse og forøger dit udbytte af den.

  Læs mere
 • Absolut strategi

  Strategi er mere relevant end nogensinde før. I en turbulent verden, hvor usikkerheden er stor, og forandringerne mange, er det nødvendigt at vide og beslutte, i hvilken retning en virksomhed skal udvikle sig.

  Læs mere
 • Coaching i organisationer - Teorier og værktøjer til coaching i arbejdslivet

  Vi lever i en kompleks tid, hvor omvæltningerne er store, sceneskiftene hurtige, og hvor værdier som at tage ansvar er i høj kurs. Det betyder, at kravene til den enkelte i arbejdslivet ændres. Der stilles krav om højere transparens, at vi skal være hybride, bæredygtige, beslutningsdygtige, kunne vidensdele, sætte retning, skabe tydelige rammer og kunne navigere i den kompleksitet, der sætter dagsordenen.

  Læs mere
 • Hjernesmart ledelse

  Hjernesmart ledelse er en guide til hjernens spilleregler for ledere og andre, der interesserer sig for mennesker.

  Læs mere
 • Onlinefacilitering

  Bogen handler om hvordan man skaber resultater og træder i karakter som facilitator på møder og konferencer.

  Læs mere
 • 68 råd til hjemmearbejdet

  Hjemmearbejde giver fleksibilitet og ro, men kan også give ensomhed og arbejdslede. Hvordan kan du opret­holde motivationen, når du sidder alene derhjemme en eller flere dage om ugen? Det fortæller to erfarne ‘hjemme­arbejdere’ i bogen her.

  Læs mere
 • Blockchain business

  Denne bog beskriver, hvad blockchain er, og hvorfor din organisation ikke kommer uden om teknologien. Og du får også en forståelse af kryptovaluta, og hvorfor værdien af de enkelte valutaer måske er en helt anden, end kursen og spekulationen her og nu afspejler.

  Læs mere
 • Når gode mennesker handler ondt - tabuet om forråelse

  I “Når gode mennesker handler ondt” italesætter Dorthe Birkmose de onde handlinger og intentionerne med dem, og selvom onde handlinger oftest er et tabubelagt område, så er det uden tvivl et område, der er værd at have fokus på.

  Læs mere