Bøger

Lederwebs samlede oversigt over bøger om ledelse.
Viser 8 / 793
Ingen resultater.
 • Den hybride arbejdsplads

  Vi står foran det, der uden tvivl er de seneste 100 års største globale omstilling af arbejde, og har en enestående mulighed for at redesigne arbejdet i vores organisationer. Spørgsmålet er nu – hvordan lykkes vi bedst med at skabe fremtidens arbejde og den hybride arbejdsplads?

  Læs mere
 • Skærmtække

  TYDELIG, TROVÆRDIG, TJEKKET og TRYG - sådan skaber du relationer og resultater online. Mange af os er efterhånden blevet vant til at deltage i møder, workshops, undervisning og foredrag online. Men kun få af os har lært, hvordan vi gør skærmmøderne effektive og givende at deltage i. Det vil denne bog råde bod på.

  Læs mere
 • Fremtidsorienteret ledelse

  FREMTIDSORIENTERET LEDELSE er en bog, der behandler ledelsesudvikling set i et fremtids- og vesteuropæisk perspektiv.

  Læs mere
 • Projektledelse, magt og mennesker

  Denne bog handler om projektledelse og magt. Det er menneskene i projekter, der skaber resultaterne, og du skal som projektleder orkestrere de magtrelationer, der er mellem dem indbyrdes, og mellem dem og dig. Du skal kende din og den enkeltes magtbase, du skal kunne aflæse relationerne og de magtformer, der tages i anvendelse, og så skal du skabe musik ud af det hele.

  Læs mere
 • Okay boomer – GenYZ er din nye chef

  Du får indblik i generationsledelse og samarbejde på tværs af generationer.

  Læs mere
 • Kommunikér dig stærk

  Kommunikér dig stærk - en guide til din ledelseskommunikation gør dig klogere på kommunikation, klogere på din ledelse og mest af alt klogere på, hvorfor kommunikation er så vigtig i ledelse.

  Læs mere
 • Digital modenhed

  Læs mere
 • Livsledelse

  Livsledelse - at mestre livets paradokser er en bog til ledere, der ønsker at blive bedre til at leve det liv, de drømmer om. Ledere har nemlig en indbygget risiko for at komme til at fokusere på arbejdsopgaven - at lede andre - i så høj grad, at de glemmer at lede og leve deres eget liv.

  Læs mere