Bøger

Lederwebs samlede oversigt over bøger om ledelse.
Viser 5 / 833
Ingen resultater.
 • Meget mere ledelse - med de samme kræfter

  Hvordan forhindrer vi, at organisationen stivner i hierarkier, flaskehalse, uhensigtsmæssig organisering og trivselsproblemer? Hvis man spørger Anders Trillingsgaard, skal man sørge for, at ledelse ikke kun er noget, der udøves af lederen – og ikke mindst få styr på tre faktorer i organisationen: Kurs, koordinering og commitment. Det vil give meget mere ledelse med de samme kræfter.

  Læs mere
 • Generationen, der skal redde verden - med lidt hjælp fra os andre

  De får ind i mellem skyld for at være dovne og svære at få til at blive på en arbejdsplads. Men generation Z, de unge, der er født mellem år 1995 og 2010, er bare helt anderledes end de tidligere generationer. Ny bog af sociolog Emilia van Hauen tegner et billede af generationen, der skaber vores fremtid.

  Læs mere
 • Det Værste Og Det Bedste I Mit Liv Som Leder

  Ledelse lader sig kun delvist indfange i det fagfaglige sprog – og ikke udtømmende. Dertil er ledelse for komplekst, delikat og både et fagligt og personligt anliggende. Hvis vi vil videre omkring i ledelseslandskaberne, må vi derfor ty til andre udtryksformer. Bogen her er et sådant anderledes udtryk – Det værste og det bedste i mit liv som leder er poesi om ledelse.

  Læs mere
 • Hvem passer på chefen?

  Ledere kan belastes som alle andre. Energi og handlekraft går tabt, når lederes arbejdsmiljø og trivsel er under pres. Det rammer organisationers resultater, og det rammer liv - ikke kun ledernes egne, men også medarbejdernes. Denne bog giver bud på en strategisk indsats for at øge ledertrivslen.

  Læs mere
 • Sexisme på arbejde

  Sexisme på arbejde er skrevet til ansatte og ledere på danske arbejdspladser, der ønsker at være en del af løsningen, men som samtidig er i tvivl om, hvordan vi kommer sexisme til livs.

  Læs mere