Bøger

Lederwebs samlede oversigt over bøger om ledelse.
Viser 5 / 794
Ingen resultater.
 • Ledelse af offentlig innovation

  Den offentlige sektor er i konstant forandring. Befolkningssammensætningen ændrer sig. Rammebevillingerne ændrer sig. Borgernes forventninger ændrer sig. Forfatterne til denne bog er optagede af, hvordan medarbejdere og ledere i den offentlige sektor forstår og løser de komplekse problemstillinger, de løbende står overfor. Hvordan kan offentlige ledere stimulere og støtte udvikling af fagligt funderede, innovative løsninger? Hvordan kan man som leder sætte sig selv i spil og inspirere medarbejderne til at afprøve innovative tiltag?

  Læs mere
 • Den hybride arbejdsplads

  Vi står foran det, der uden tvivl er de seneste 100 års største globale omstilling af arbejde, og har en enestående mulighed for at redesigne arbejdet i vores organisationer. Spørgsmålet er nu – hvordan lykkes vi bedst med at skabe fremtidens arbejde og den hybride arbejdsplads?

  Læs mere
 • Skærmtække

  TYDELIG, TROVÆRDIG, TJEKKET og TRYG - sådan skaber du relationer og resultater online. Mange af os er efterhånden blevet vant til at deltage i møder, workshops, undervisning og foredrag online. Men kun få af os har lært, hvordan vi gør skærmmøderne effektive og givende at deltage i. Det vil denne bog råde bod på.

  Læs mere
 • Fremtidsorienteret ledelse

  FREMTIDSORIENTERET LEDELSE er en bog, der behandler ledelsesudvikling set i et fremtids- og vesteuropæisk perspektiv.

  Læs mere
 • Projektledelse, magt og mennesker

  Denne bog handler om projektledelse og magt. Det er menneskene i projekter, der skaber resultaterne, og du skal som projektleder orkestrere de magtrelationer, der er mellem dem indbyrdes, og mellem dem og dig. Du skal kende din og den enkeltes magtbase, du skal kunne aflæse relationerne og de magtformer, der tages i anvendelse, og så skal du skabe musik ud af det hele.

  Læs mere