Væksthusets udgivelser

Viser 5 / 132
Ingen resultater.
 • Podcast: Fastholdelse og rekruttering set fra toplederens stol

  Klingerne krydses i denne podcast, hvor tre topledere diskuterer kampen om arbejdskraften, den nødvendige forventningsafstemning og om indførelsen af en ”frisørbookingsmodel” i det offentlige - hvor borgene vælger ydelser til og fra - kan løse fremtidens udfordringer. Lyt med her

  Læs mere
 • Magasin om topledelse på tværs

  Skal kommuner og regioner lykkes med det tværgående samarbejde til gavn for borgerne – så starter det hos topledelserne. De skal sikre de bedste forudsætninger både horisontalt og vertikalt. Men hvilke opgaver ligger på deres bord? Nyt magasin fra Væksthus for Ledelse ser på, hvordan toplederne skal sætte retning, træde ind i de forskellige roller og skabe de nødvendige relationer og resultater i en virkelighed, som – uden at ville det – kan spænde ben.

  Læs mere
 • Uddannelse i ledelse af psykisk arbejdsmiljø

  Uddannelsen "Ledelse af psykisk arbejdsmiljø" giver dig metoder og ny inspiration til at udvikle og fastholde et bæredygtigt psykisk arbejdsmiljø gennem ledelse af kultur og samarbejde.

  Læs mere
 • Nye ledelsesværktøjer: Dialog om digital innovation

  At udnytte ny teknologi til at løse kerneopgaverne smartere eller bedre handler ikke kun om store centrale løsninger. I kan på den enkelte arbejdsplads selv tage initiativ til at bruge de digitale muligheder på nye måder. Den proces kræver både ledelse og dialog. Ti værktøjer hjælper decentrale ledere med at sætte digital innovation på den fælles dagsorden.

  Læs mere
 • Podcast: Den konflikthåndterende samtale med en borger

  Hvordan formidler en chef sine budskaber til en borger uden hverken at optrappe en konflikt eller overskride sine beføjelser? I denne podcast giver centerchef Hanna Bohn Vinkel og erhvervspsykolog Trille Frodelund Lykke inspiration og teknikker til, hvordan du bliver bedre til samtaler, hvor du skal overbringe svære budskaber.

  Læs mere