Væksthusets udgivelser

Viser 5 / 148
Ingen resultater.
 • Tillid i ledelse - Inspiration til at lede med tillid i hverdagen

  Publikationen peger på, hvordan du som leder kan arbejde med tillid i dialog med medarbejdere og resten af ledelseskæden. For tillid i ledelse er i høj grad et fælles anliggende.

  Læs mere
 • Forstå og forebyg uønsket adfærd over for borgerne – en opgave for ledere på alle niveauer

  Publikation tilbyder fælles begreber til at tale om uønsket adfærd – og derigennem styrke ledernes egen refleksion, dialogen i hele ledelseskæden og den fælles indsats over for uønsket adfærd.

  Læs mere
 • Podcast: Lederens egen trivsel

  Der er ikke samme fokus på ledernes trivsel som der ofte er på medarbejdernes, men lederens trivsel har afgørende betydning for medarbejderne og dermed for kerneopgaven. Lyt med her, hvor Væksthus for Ledelse har inviteret Louise Dinesen, chefpsykolog og stiftende partner i Dinesen and You og Heidi Mia Kirkebye, sygeplejerske og tidligere afdelingssygeplejerske i studiet for at drøfte lederens egen trivsel.

  Læs mere
 • Podcast: 6 myter om ledelse af unge

  Hvad efterspørger de unge af deres arbejdsplads, og hvordan kan du blive bedre til at fastholde og rekruttere yngre medarbejdere? Lyt med i denne podcast fra Væksthus for Ledelse, når en vicedirektør, en selverklæret ungenørd og en ung diskuterer, hvad ledere skal være opmærksomme på, når de skal tiltrække og lede yngre medarbejdere.

  Læs mere
 • Podcast: Mit livs leder

  Hvilken leder har inspireret dig? Det spørgsmål svarer stadsdirektør i Aarhus Kommune Martin Østergaard Christensen på i denne podcast. Lyt med når han drøfter ledelse, magt og ansvar med sin rollemodel

  Læs mere