Væksthusets udgivelser

Viser 5 / 151
Ingen resultater.
 • Styrk samarbejdet i chefgruppen - spil ”Chefgruppen”

  "Chefgruppen" er et læringsspil, der er specielt udviklet til at forbedre samarbejdet i kommunale og regionale chefgrupper. Selvom samarbejdet er vigtigt, så er det ofte fyldt med dilemmaer, da det kræver, at chefer kan afveje hensynet til deres egne ansvarsområder og medarbejdere mod det, der bedst gavner regionen eller kommunen som helhed.

  Læs mere
 • Podcast: Det vigtige samspil mellem borgmester og kommunaldirektør

  En borgmester og en kommunaldirektør lukker dørene op og fortæller, hvordan de får deres samspil til at fungere godt. Lyt med i podcasten og hør mere om, hvordan den øverste politiske og administrative leder finder den rigtige rytme i den politiske tango.

  Læs mere
 • Ledelse døgnet rundt

  Denne publikation fra Væksthus for Ledelse zoomer ind på det, der er anderledes ved at være leder i døgndrift. Dens formål er at udbrede forståelsen af dette særlige. Samtidig rummer den også bud på en række ledelsesgreb, der er vigtige for at lykkes med opgaven.

  Læs mere
 • Ledelse af den besværlige medarbejder

  Hvordan håndterer du en medarbejder, der ødelægger stemningen på arbejdspladsen og udfordrer alt, hvad du gør som leder? Lyt med i denne podcast, hvor en ledelsesrådgiver og en skoleleder giver deres bud på, hvordan du forebygger, at en krævende medarbejder forpester arbejdsmiljøet.

  Læs mere
 • Brevkasse

  Står du med et dilemma, der ikke er lige til at løse? I Væksthus for Ledelses brevkasse får du svar på svære problemstillinger, og bud på hvordan du kan håndtere emner som romancer på arbejdspladsen, mails du ikke skulle have set og medarbejdere der udfordrer dig.

  Læs mere