Væksthusets udgivelser

Viser 5 / 90
Ingen resultater.
 • Topledelse af digitale transformationer

  Digital transformation kræver, at toplederne bevæger sig ind på områder med store muligheder, som også rummer uvished og risici for at fejle. I denne publikation fra Væksthus for Ledelse får du ni konkrete råd og en række værktøjer til ledelse af digitale transformationer.

  Læs mere
 • Video: Topledelse af digitale transformationer video

  En kort animationsvideo med perspektiver på, ideer til og viden om topledelse af digitale transformationer.

  Læs mere
 • Sammenhæng i ledelseskæden

  Det er ikke kun de faglige ledere, der har ansvar for, at der udøves faglig ledelse af medarbejderne. Der skal være sammenhæng i ledelseskæden, for at det er muligt. Det er omdrejningspunktet for denne publikation fra Væksthus for Ledelse.

  Læs mere
 • Fællestræk i faglig ledelse

  De faglige udfordringer og resultater fylder for lidt i direktionslokalet, i dialogen mellem chef og faglig leder og mellem lederen og medarbejderne. Faglig ledelse bør have højere prioritet, da en stærkere faglig ledelse skaber langt bedre resultater for borgerne. Læs mere om det i denne publikation fra Væksthus for Ledelse.

  Læs mere
 • Nye ledelses- og organisationsformer

  Mange offentlige organisationer arbejder med nye måder at lede og koordinere på, mobilisere ressourcer og fremme innovative løsninger – til gavn for kerneopgaven. Det fører til eksperimenter med nye ledelses- og organisationsformer. Væksthus for Ledelse har set på seks forskellige tilgange til nye måder at organisere og lede arbejdet på. Læs med og find inspiration her.

  Læs mere