Væksthusets udgivelser

Viser 5 / 154
Ingen resultater.
 • Få chefen rigtigt ombord - Inspiration til ledelse af onboarding

  God onboarding er vigtig for, at en ny chef hurtigt falder godt til, kan varetage sine ledelsesopgaver effektivt og være med til at udvikle organisationen. Men langt fra alle nye chefer oplever, at de får det nødvendige rygstød i deres første tid på posten. Det er baggrunden for denne publikation om onboarding af chefer.

  Læs mere
 • Podcast: Klimaledelse og strategirealisering

  En professor og en klimachef fortæller i denne podcast om, hvordan kommuner og regioner kan koble klimaplanerne til deres opgaver, og hvordan ledere helt konkret kan udøve klimaledelse ved fx at integrere spørgsmål i MUS og skabe følgeskab. I podcasten opfordres lytterne til at sætte sig sammen med et par kolleger og tale om, hvordan de hver især kan gøre en forskel.

  Læs mere
 • Trivsel – et magasin til ledere

  Der er ikke samme fokus på ledernes trivsel som på medarbejdernes. Men lederens trivsel har afgørende betydning for medarbejderne og dermed også for kerneopgaven. Magasinet her sætter fokus på, hvad der kan få ledere til at trives.

  Læs mere
 • Styrk samarbejdet i chefgruppen - spil ”Chefgruppen”

  "Chefgruppen" er et læringsspil, der er specielt udviklet til at forbedre samarbejdet i kommunale og regionale chefgrupper. Selvom samarbejdet er vigtigt, så er det ofte fyldt med dilemmaer, da det kræver, at chefer kan afveje hensynet til deres egne ansvarsområder og medarbejdere mod det, der bedst gavner regionen eller kommunen som helhed.

  Læs mere
 • Podcast: Det vigtige samspil mellem borgmester og kommunaldirektør

  En borgmester og en kommunaldirektør lukker dørene op og fortæller, hvordan de får deres samspil til at fungere godt. Lyt med i podcasten og hør mere om, hvordan den øverste politiske og administrative leder finder den rigtige rytme i den politiske tango.

  Læs mere