ArtiklerViser 5 / 2359
Ingen resultater.
 • MUS: Leder og medarbejder sammen i sauna

  Det er tid til MUS-samtaler. Forsker Søren Frimann har kaldt situationen ”I sauna med chefen”, fordi situationen både kan være grænseoverskridende og ”en varm” oplevelse. Læs, hvad forskningen siger om MUS-samtaler og de skemaer, mange benytter, og få råd om, hvordan du får mest ud af MUS.

  Læs mere
 • 3 vaner der gør dig til en bedre taler

  Tænk på dit åndedræt, din gestikuleren og de små pauser, når du taler til en forsamling. Det er små ændringer, der skal til for at blive en bedre taler. Læs her hvordan.

  Læs mere
 • ​​​​3 årsager: Derfor fortæller din kollega ikke om sine stresssymptomer

  Der kan være mange årsager til, at en kollega får stress, og det er ikke altid, at vedkommende har fortalt om sine symptomer, inden sygemeldingen kommer. Her kan du læse om tre grunde til, at din kollega ikke har delt sine stresssymptomer med jer og tre råd om, hvordan I kan komme problemet til livs.

  Læs mere
 • 4 greb: Sådan lærer du at elske bøvlet

  Det går op og ned i ledelse. Det er både sjovt og besværligt. For at lykkes som leder er du nødt til at overgive dig til, at en vigtig del af ledelsesarbejdet består i at håndtere bøvl. Her får du fire greb udi kunsten at elske bøvl, som du kan navigere efter, når livet som leder driller. Med dem vil du anskue bøvl på en helt ny og udviklende måde.

  Læs mere
 • 5 spørgsmål ledere ikke tør sige højt

  ”Der er ikke rigtigt nogen, jeg kan tale om det med; mine lederkollegaer har selv travlt, og desuden vil jeg helst ikke fremstå svag eller inkompetent ved at vise, at der er ting, jeg ikke har styr på. Så jeg går med min tvivl for mig selv og prøver at finde lidt input hist og her…” Læs her om fem spørgsmål, ledere ikke stiller højt.

  Læs mere