ArtiklerViser 5 / 2287
Ingen resultater.
 • 5 råd: Få færre og bedre møder

  Nogle møder skaber værdi - især dem om mandagen. Det viser en undersøgelse. Læs med her og få råd om, hvordan du skærer ned i antallet af møder, der ikke giver værdi og får mere ud af dem, der er tilbage.

  Læs mere
 • 7 næringskilder til din trivsel

  Forudsætningen for, at du lykkes sammen med og via andre kræver, at du lykkes i dig selv. Læs hvorfor og hvordan du udvider arbejdet med dit personlige lederskab til også at omfatte din indre balance og trivsel.

  Læs mere
 • Mennesker er flokdyr. Hvad gør du, hvis flokken ikke følger dig?

  Mennesker er flokdyr og vi gør instinktivt det, andre gør. Men vi følger kun dem, vi fornemmer, vi kan stole på og har tillid til. Uden fornemmelsen af at være i en tryg gruppe, løber medarbejderne efter dem som råber højest, eller dem som optræder hurtigst eller stærkest. Læs her om fænomenet ”the bandwagon effekt” og få fire spørgsmål, du kan stille dig selv for at styrke dit følgeskab.

  Læs mere
 • 6 råd: En julefrokost for alle

  Julen er hjerternes fest. Og det skulle gerne være sjovt at være til julefrokost uanset om du er mest til falafel, sild og snaps eller hawaiitema. Direktør i Lige Adgang Muneeza Rosendahl giver seks råd om, hvordan du holder en festlig og inkluderende julefrokost.

  Læs mere
 • 4 kendetegn ved et succesfuldt samarbejde mellem leder og souschef

  Hvis du har en souschef, så læs med her, hvor ledelsesrådgiver Susanne Teglkamp fortæller om fire kendetegn ved et succesfuldt samarbejde mellem leder og souschef.

  Læs mere