ArtiklerViser 5 / 2281
Ingen resultater.
 • Advarsel: Pas på destruktiv ledelse

  Egoisme, krænkende og mobbende adfærd, nepotisme, råben og skrigen, løgne og en ekstrem autoritær stil er nogle af de faktorer, som kendetegner destruktiv ledelse. En ledelsesform, der ofte medfører dårligt arbejdsmiljø og mest af alt, at organisationen ikke lever op til de ønskede mål. Læs om kendetegn på destruktiv ledelse, og hvad man kan gøre for at komme ledelsesformen til livs.

  Læs mere
 • Disse samtaler øger den psykologiske tryghed

  Styrk den psykologiske tryghed på arbejdspladsen med professionelle kollegiale samtaler. Opdag, hvordan samtaler kan forvandle forandringer til bæredygtige løsninger og engagere medarbejderne i udviklingen af kerneopgaven. Få her en model for denne type af samtaler.

  Læs mere
 • 5 trin til bedre supervision

  Supervision er et værdifuldt værktøj til at investere i din personlige udvikling som leder. Det kan være med til at styrke dine kompetencer, reducere stress og øge produktiviteten. Få her fem trin til at få mest udbytte af din supervision.

  Læs mere
 • 5 råd: Sådan hjælper du en medarbejder hvis hjemmefront bøvler

  Nogle medarbejdere er udfordret af, at fx deres børn eller ægtefælle har store problemer. Som pårørende til en person med problemer kan man ofte føle sig utilstrækkelig både på job og hjemme. Men det gælder om, at få work-life-balancen til at fungere. Her er fem råd om, hvordan du som leder kan hjælpe en medarbejder, der er presset af massive udfordringer på hjemmefronten.

  Læs mere
 • 4 tilgange: Brug data fornuftigt

  Data er alle steder – også i ledelse. Fælles for al data er, at det først bliver til viden, som du kan bruge til noget, når du indsamler dataene og forholder dig til dem. Og viden bliver først til information, som du kan benytte til at forbedre dine beslutninger, når du analyserer den indsamlede viden og holder resultaterne op imod de formål, du har defineret på forhånd. Læs om data i ledelse her.

  Læs mere