De udenforstående

Hvordan får man de tavse stemmer i virksomheder og samfund i tale?Det spørgsmål optager alle, som arbejder med borgerinddragelse, medarbejderudvikling, markedsanalyser, eller mere generelt i samfundet.

- om kunsten at få alle i tale

Hvordan får man de tavse stemmer i virksomheder og samfund i tale? Det spørgsmål optager alle, som arbejder med borgerinddragelse, medarbejderudvikling, markedsanalyser, eller mere generelt er interesserede i folkets stemme.

De udenforstående præsenterer et unikt eksperiment: På en uge udvekslede 151 mennesker fra over 100 forskellige organisationer 235 spørgsmål og 161 svar om kunsten at få alle i tale. Forfatteren byder på en guidet rundvisning, hvor læseren gradvist bliver overladt til selv at udforske de mange spørgsmål og svar. Det er således ikke en traditionel bog, men en sammenkomst mellem forfatter, stemmer og læseren.

De udenforstående – om kunsten at få alle i tale er en bog om fællesskaber, og hvad der skal til for at fællesskaber tager ansvar for sig selv. Det er en bog til initiativ- og beslutningstagere om de muligheder og begrænsninger, der er forbundet med at ville forstå og udvikle fællesskaber, som man ikke selv er en del af. En bog om, hvad det vil sig at være udenforstående.

Forfatter Pia Lauritzen
Forlag Djøf Forlag
År 2017
Sider 148
Pris 275 kr.
ISBN 9788757438970
Køb bogen fra forlaget her