Giv mens du vokser

Gennem en lang årrække har Helen Eriksen arbejdet med, hvordan man skaber mest mulig mening for både medarbejdere og ledere - både som ansatte og som mennesker. Og ifølge hende sker det bedst, hvis vi som mennesker giver, samtidig med at vi selv vokser.

Det betyder bl.a., at vi ikke bare skal have energi til at gå på arbejdet om morgen, men også når vi kommer hjem. Ifølge hende oplever mange medarbejdere at der hele tiden kommer flere og flere forandringer, og de skal løbe hurtigere og hurtigere. Helen tegner et såvel logisk som menneskeligt billede af, hvorfor vi reagerer som vi gør, når vi bliver udsat for forandringer. Hun giver nogle konkrete bud på, hvad vi kan gøre for at gå fra arbejde med samme energiniveau, som man mødte frem med.

Bogen indeholder både en række enkle teknikker til at få mere overskud, masser af eksempler fra danske arbejdspladser og den nyeste forskning om hjernen.

 

Om forfatteren

Helen Eriksen er en populær foredragsholder og har igennem 25 år arbejdet både i Danmark og internationalt med trivsel, forandringer og innovation. Hun er uddannet erhvervspsykolog og har været rådgiver for både kommuner, offentlige organisationer og private virksomheder som bl.a. Danfoss, Novo Nordisk og Lego.

Forfatter Helen Eriksen
Forlag Lindhardt og Ringhof
År 2013
Sider 208
Pris 300 kr.
ISBN 9788711391426
Køb bogen hos forlaget her