I lyset af mentor

Samtalen kan forløse gemte eller glemte potentialer ogåbne for nye indsigter og ideer.I mentorskabet mødesman i en samtale, der åbner og udfordrer. Her er teori og værktæjer til arbejdet med mentorskab i praksis.

- Samtalens muligheder

Vi vokser og udvikler os i mødet med andre mennesker. I mentorskabet mødes mentor og mentee i en samtale, der åbner og udfordrer. Samtalen kan forløse gemte eller glemte potentialer, åbne for nye indsigter og ideer, og hvad enten man befinder sig i virksomhedens øverste top, længere nede ad karrierestigen, midt i studielivet eller blandt samfundets udsatte, kan en mentor give netop det skub eller det input, en person har brug for.

Birgit Toft indfører læseren i mentorbegrebets historiske og teoretiske kontekst og giver konkrete værktøjer til arbejdet med mentorskab i praksis. Hvordan tilrettelægges et mentorforløb? Hvordan sikres en frugtbar relation? Hvilke udfordringer kan man støde på undervejs? Bogen igennem serveres desuden en lang række cases, hvor toplederen, den menige medarbejder, iværksætteren, kunstneren og den studerende fortæller om deres personlige og professionelle oplevelser med mentorskab.

Forfatter Birgit Signora Toft
Forlag Gyldendal Business
År 2016
Sider 183
Pris 275 kr.
ISBN 9788702171693
Køb bogen fra forlaget her