Konfliktstrukturer

Selvom konflikter forekommer forskellige, er de det ofte ikke. I følge bogen her har konflikter den samme grundlæggende struktur, og kender du den, kan du lettere håndtere dem.

Denne bog hævder, at alle konflikter i det grundlæggende har samme strukturelle opbygning, og dermed hviler på samme enkle model. Det er værdifuldt for en korrekt håndtering af konflikter og kriser.

Bogen henvender sig til mennesker, der oplever konflikter i deres hverdag, og som ønsker at forstå det fundamentale i dem. Det kan være studerende, eller ledere på forskellige niveauer.
Det ligger uden for bogens formål at fortælle hvordan en bestemt konfliktsituation eller krise kan løses. Men i en konkret situation vil en forståelse af de involverede strukturer lette arbejdet med at løse konflikten eller krisen.

Begreberne er søgt nærværende og forståelige ved brug af en lang række simple illustrationer og eksempler, for at gøre det nemmere for læseren at finde et eksempel, som passer med hans eller hendes egne erfaringer. Konfliktforståelse er ikke kun akademisk, men i høj grad et reelt værktøj til hjælp for konkret samfundsforståelse eller organisatorisk / strategisk indsigt.


Om forfatteren

Normann Aa. Nielsen (f. 1960)
har arbejdet professionelt med software siden 1981, og været ansat i flere små og store virksomheder. Han er akademiuddannet i ledelse fra Aarhus Erhvervsakademi (2011). 

Forfatter Normann Aa. Nielsen
Forlag Print on Demand
År 2012
Sider 168
Pris 150 kr.
ISBN ISBN 978-87-7114-512-0
Køb bogen hos forlaget her