Ledelse – Alt du behøver at vide

Det er ikke nødvendigt at rapportere til den perfekte chef for selv at være en god chef.Nøglen til stærk ledelse er at kende ledelsesopgaverne og sine egne styrker og mangler som leder.

Nøglen til stærk ledelse er at kende ledelsesopgaverne og sine egne styrker og mangler som leder. På denne baggrund kan man samle et stærkt hold omkring sig. I Ledelse – Alt du behøver at vide beskriver Pendleton og Furnham, hvordan ledelse i dag strækker sig over flere vigtige og komplekse områder, som få eller ingen kan dække fuldstændigt over. De fortæller, hvad lederen skal forholde sig til, og giver konkret introduktion til baggrunden for nogle af de anerkendte teorier og modeller, der er for moderne ledelse, blandt andet personlighedsmodellen The Big Five og den anerkendte test baseret herpå NEO-PI-3.

“Det er ikke nødvendigt at rapportere til den perfekte chef for selv at være en god chef. Selv under en kraftig regnbyge kan enhver, som har en paraply med sig, skabe et afsondret mikroklima, som andre kan søge tilflugt i. Enhver, som tager vores tanker alvorligt, kan begynde med at sikre sig, at deres eget team har det godt.” Citat fra bogen

Forfatter David Pendleton, Adrian Furnham
Forlag Hogrefe Psykologisk Forlag
År 2017
Sider 306
Pris 380 kr.
ISBN 9788771350340
Køb bogen fra forlaget her