Speed of trust - den afgørende forskel

Covey udfordrer den holdning, at tillid er en blød og udelukkende social værdi. Han viser hvordan tillid kan være en økonomisk drivkraft - noget målbart, som tilfører udbytterig dynamik til alle forhold

Virkningen af tillid er ofte overset i såvel professionelle som private relationer. Stephen M.R. Covey afdækker tilgangen til tillid som den afgørende forskel i den globale økonomi. Han udfordrer den holdning, at tillid er en blød og udelukkende social værdi, og viser, hvordan tillid fungerer som en  økonomisk drivkraft – en målbar egenskab der gør virksomheder mere profitable, gør personer mere fremmelige og tilfører forhold af alle slags en udbytterig dynamik.

Covey trækker på sin praktiske erfaring som leder af en virksomhed, der under hans ledelse gik fra en aktieværdi på under 3 millioner til 160 millioner dollars. Bogen er bygget op med stribevis af eksempler på vigtigheden af tillid i erhvervsbranchen og viser, hvordan den breder sig som ringe i vandet – også i peronlige forhold.

"For mig er 'brand' én ting ... tillid."
-Steve Jobs

Bogen udkom på originalsprog i 2006 og på dansk i 2012

 

Om forfatterne:

Stephen M. R Covey er Global Practice Leader af FranklinCovey's Speed of Trust Practice™.

Stephen M.R. Covey er tidligere CEO for Covey Leadership Center. Under hans ledelse blev virksomheden verdens største inden for ledelsesudvikling, og i dag underviser FranklinCovey's konsulenter ledere i mere end 140 lande.

Rebecca Merrill er stifter af Merrill Leadership - en coachingvirksomhed for topchefer. Hun har bl.a. en master i Uddannelse fra Harvard og en master i Klinisk socialt arbejde fra Smith. 

Forfatter Stephen M.R. Covey med Rebecca Merrill
Forlag Klim
År 2012
Sider 407
Pris 349 kr.
ISBN 978-87-7955-966-0
Køb bogen hos forlaget her