Det læste lederne i 2010

Året går snart på hæld, og her på Lederweb har vi gjort status over, hvad der har været de mest populære artikler blandt vores læsere. Her får du de fem mest brugte værktøjer og de fem mest læste artikler. Måske var der en af dem, du ikke fik læst?

Skribentinfo

Knap en halv million læsere valgte at lægge vejen forbi Lederweb i år. Det er vi rigtig glade for, og vi håber på, at du vil læse med igen i 2011. Herunder kan du se de mest populære værktøjer og artikler i år.

Årets mest brugte værktøjer

Vores læsere har haft en stor interesse for Appreciative Inquiry, som handler om at fokusere på succeserne frem for på fejl og mangler. I en tid med fyringer og besparelser kan det være nødvendigt at finde de positive briller frem. Værktøjet "Spejlægget", der er det fjerde mest brugte, handler netop om, hvordan man undslipper offerrollen og klarer krisen konstruktivt.  

Men lederne har også været interesseret i andet end krisehåndtering. For eksempel har rigtig mange søgt inspiration til, hvordan man afholder en god ansættelsessamtale, ligesom mange ledere gerne vil vide, hvordan de får medarbejderne til at funkle, og hvordan de skal give dem feedback.

De fem mest brugte værktøjer:

  1. Tænk i forskellighed, når du kommunikerer
  2. Sådan gennemfører du en god ansættelsessamtale
  3. 100 ideer til feedback
  4. ”Spejlægget”: Et værktøj til at gå fra offer til aktør
  5. Få dine medarbejdere til at funkle 

 
Årets mest læste artikler  

Mange bruger Lederweb til at få en introduktion til moderne ledelsesbegeber. Listen over årets mest læste artikler toppes derfor i år af tre artikler med teoretisk indhold.  Rigtig mange ledere har imidlertid også ønsket at finde ud af, hvilke syv ord, de bør undgå i kommunikationen med medarbejderne samt få besvaret det vigtige spørgsmål; hvad medarbejderne egentlig ønsker fra dem som ledere.    

De fem mest læste artikler: 

  1. Hvad er motivation
  2. Systemisk tænkning – at forstå og systemet, mønstret og sammenhængene
  3. Domæneteori - en guide for ledere som kontekstnavigatører
  4. Syv ord ledere bør undgå
  5. 8 ting dine medarbejdere vil have fra dig 

Skribentinfo

Kommentarer