Bøger om ledelse

At lede opad

Læs om, hvordan du som mellemleder kan lede din chef, og hvordan du kommer tættere på de beslutninger, som har indflydelse på din afdeling.

– få succes med din chef

At lede opad giver mellemlederen et stærkt værktøj til at skabe effektiv forandringsledelse på arbejdspladsen.

Er du mellemleder? Og har du (også) opfattelsen af, at ledelse kun kan gå en vej? – Nemlig nedad i organisationen!

Ledelse er oftest noget man udøver over for sine underordnede, men ledelse kan faktisk også gå i andre retninger på tværs af hele organisationen.

At lede opad – få succes med din chef er en håndbog til mellemlederen. Bogen giver konkrete råd og inspi­ration til, hvordan du som mellemleder kan lede sin chef, og hvordan du kommer tættere på de beslutninger, som har indflydelse på din afdeling. Lær at spotte, hvilken type leder din chef er og hvordan du mest effektivt kan kommunikere med ham/hende, så du opnår et bedre grundlag for at skabe værdifulde resultater.

Bogen giver svar på, hvordan og hvorfor det er afgøren­de, at du som mellemleder leder opad og hvordan du undgår at blive forbigået i det strategiske arbejde. At lede opad giver hermed mulighed for at skabe forandringsledelse i organisationen og styrke grundlaget for et godt og respektfuldt samarbejde mellem direktører og mellemledere.

Håndbogen er lettilgængelig og er et stærkt værktøj til mellemlederen, der også ønsker at lede opad og opnå effektiv forandringsledelse på arbejdspladsen.

ForfatterAnnette Klausen Bengtsson
ForlagDjøf Forlag
År2015
Sider242
Pris375 kr
ISBN9788757434071

Andre læser også